POSNE ČOKOLADNE KUGLICE SA OVSOM ZA SVETOG NIKOLU: Ukrasiće vašu slavsku trpezu, a prave se brzo i jednostavno

Новости онлине

17. 12. 2024. u 11:20

Posne čokoladne kuglice sa ovsom su sitni kolači koji će da ulepšaju slavu, i mogu da traju do nedelju dana u frižideru.

ПОСНЕ ЧОКОЛАДНЕ КУГЛИЦЕ СА ОВСОМ ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Украсиће вашу славску трпезу, а праве се брзо и једноставно

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 100 g valjanog ovsa
  • 125 g mekih urmi bez koštica
  • 2 kašike kakao praha
  • prstohvat morske soli
  • 2 kašike putera od kikirikija (opciono)

Priprema:

Kako biste napravili ove kuglice, blendirajte ovas u blenderu, dok se ne pretvori u brašno.

Dodajte urme, kakao prah, so i puter od kikirikija i blendirajte, dok se smesa ne sjedini. Možda će vam zatrebati malo vode, ako je smesa previše suva. Uzmite pune kašičice i uvaljajte loptice između dlanova. Poređajte ih na tanjir i stavite u frižider do serviranja.

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEPREDVIDLJIV JE, NIKAD NE ZNAŠ ŠTA MU JE U GLAVI: Vilander deli  hvalospeve na račun Španca