RECEPT ZA ČUVENE PADOBRANCE: Slatkiš koji je obeležio svačije detinjstvo
22. 01. 2025. u 14:00
Budući da za njegovu pripremu nije potrebno mnogo skupih sastojaka, često je bio izbor naših baka, naročito tokom hladnih zimskih dana. Poznati su po svojoj laganoj i kremastoj teksturi, ali i postupku pripreme koja ne zahteva mnogo umeća niti vremena.
Povezane vesti

POSLASTICA KOJA SE NE PEČE: Solunske štanglice se prosto tope u ustima
Savršeno ukusan voćni fil između dve oblande.
19. 03. 2025. u 16:00

KREMASTO I SOČNO: Čokoladna lazanja kolač koji se ne peče
Čokoladna lazanja je kremast i sočan kolač koji se topi u ustima.
09. 03. 2025. u 16:00

KOLAČ SNEGULJICA: Najkremastija poslastica koja se sprema za 15 minuta (VIDEO)
Spoj piškota, bele čokolade i kokosa, za sve ljubitelje vanile i laganijih kolača, prava je poslastica za celu porodicu.
27. 02. 2025. u 12:30Jovana Vasić

JUGOSLOVENSKI KOLAČ: Najukusnija starinska poslastica, koja je bila nezaobilazana na trpezi (VIDEO)
Bez ovog kolača nije moglo da prođe slavlje u staroj Jugoslaviji. Pravi se od jednostavnih sastojaka, a savršeno je ukusan.
26. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

HRSKAVE HEROVKE: Recept za najlepši starinski slovački kolač od 2 sastojka
Herovke su tradicionalni slovački kolači koji se pripremaju od jednostavnih sastojaka poput žumanaca i brašna.
15. 04. 2025. u 16:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30

TURSKI KOH: Kolač za pauzu uz kafu i uživanje, sočan i pun čokolade i oraha - jednostavno savršen (VIDEO)
Turski koh je jedan od najsočnijih kolača koji ćete probati i zato je mnogima jedan od omiljenih.
15. 04. 2025. u 13:00

KREMASTA SALATA SA PILETINOM I SLANINOM: Idealna za prazničnu trpezu
Probajte ovo kremasto savršenstvo, oduševiće vas.
15. 04. 2025. u 11:30

OFARBAJTE JAJA SODOM BIKARBONOM: Potpuno prirodan način za najlepše boje (VIDEO)
Bojenje uskršnjih jaja uvek je radost, ali kada ste u trci s vremenom, šaranje sodom bikarbonom će najbrže "ići".
15. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)