MIRISAN DESERT NEPONOVLJIVOG UKUSA: Puding sa jabukama
LAGANI voćni desert koji će vas osvežiti u trenu .

Foto: Printskrin Youtube/ Yummy
Jedna fina lagana osvježavajuća poslastica, za prave sladokusce.
Potrebno je:
* 1 kesica pudinga od vanile
* 200 g jabuka
* 200 ml mleka
* 600 ml vode
* 3 kašike šećera
* 1 vanilin šećer
Za dekoraciju:
* cimet

Foto: Printskrin Youtube/ Yummy
Priprema:
Očistite jabuke, isecite i stavite u 600 ml vode da se kuvaju. Razmutite puding sa malo mleka. Od kuvanih jabuka napravite pire. U vodu od kuvanja jabuka dodajte mleko i šećer, pa sačekajte da provri.
Dodajte puding i kuvajte dva minuta. Skinite sa vatre, pa umešajte pire.
Servirajte u čaše i dekorišite po želji.
Prijatno!
(Trpeza)
Preporučujemo

KAKO DA NAPRAVITE MED OD MASLAČKA: Recept za pripremu je veoma jednostavan
26. 04. 2025. u 13:00

SA BEŠAMELOM I PEČURKAMA: Vegetarijanski kroketi, nećete prestati da ih jedete
25. 04. 2025. u 11:30

KREMAST SA ŠITAKI PEČURKAMA: Bogati potaž, zasitan, da može biti i glavno jelo
27. 04. 2025. u 10:00

RASPOREĐENO 110.000 VOJNIKA, RUSI KREĆU U ZAVRŠNI UDAR NA POKROVSK: "Sa time bi mogli zauzeti srednje veliku evropsku državu"
RUSIJA ne pokazuje znakove povlačenja u ratu protiv Ukrajine. Naprotiv, Moskva je pojačala dalekometne udare na ukrajinske gradove i napade duž cele linije fronta. Vojni stručnjaci ističu da je ruska strana usvojila nove taktike, oslanjajući se na masovnu upotrebu dronova i malih diverzantskih jedinica, piše The New York Times.
10. 08. 2025. u 20:18

EVO KO JE TROSTRUKI UBICA IZ GNjILANA: Bio u društvu sa Kurtijem, Osmanijevom i Haradinajem
TRI osobe su ubijene, a nekoliko je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila danas u Gnjilanu, dok je osumnjičeni napadač u bekstvu, prenela je Koha. Bolnica u Gnjilanu saopštila je da je na licu mesta konstatovana jedna smrt, a da su dve osobe prebačene u Urgentni centar bez znakova života.
10. 08. 2025. u 18:11

Ovako izgleda kuća Milana Borjana koja je demolirana: Lopov odneo i snimač video nadzora (FOTO)
"HVALA policiji grada Beograda na brzoj reakciji i sjajnom odnosu prema poslu."
11. 08. 2025. u 09:52
Komentari (0)