ORGANIZATORI SAOPŠTILI: Ana Đurić Konstrakta u drugom polufinalu "Pesme Evrovizije"
ANA Đurić Konstrakta, koja predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj "Pesmi Evrovizije" u Torinu, nastupiće treća u drugom polufinalu tog takmičenja, saopštili su organizatori.
Evropska radiodifuzna unija je na zvaničnom sajtu „Evrosonga" objavila redosled nastupanja ovogodišnjih takmičara koji je utvrdio italijanski javni servis RAI, organizator takmičenja.
Određeno je da će Konstrakta, predstavnica Srbije, nastupiti treća u drugom polufinalu, koje će se održati 12. maja u Torinu.
Već je ranije žrebom utvrđeno da će naša predstavnica nastupiti u prvoj polovini drugog polufinala.
Drugo polufinale će otvoriti Finska, a poslednji će nastupiti predstavnici Češke. Nastupiće predstavnici 18 zemalja.
Iz oba polufinala po 10 zemalja će se plasirati u finale i pridružiti direktnim finalistima - Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji i domaćinu Italiji. Tokom finalne večeri nastupiće 25 učesnika.
"Pesma Evrovizije" biće održana u Torinu od 10. do 14. maja, a sve tri takmičarske večeri moći ćete da pratite u direktnom prenosu na programima Radio-televizije Srbije.
Preporučujemo
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)