PREMIJERA NA "SI STARU" U UMAGU: Srpska predstavnica Konstrakta posle "Evrosonga" prvi put nastupiće u Hrvatskoj

V. N.

04. 04. 2022. u 12:13

ANA Đurić Konstrakta, koja će Srbiju predstavljati na "Evrosongu" u Torinu sa numerom In Corpore Sano, nakon evrovizijskog takmičenja premijerno će nastupiti u Hrvatskoj - na "Egzitovom" čedu, "Si star" festivalu u Umagu, koji će biti održan 27. i 28. maja.

ПРЕМИЈЕРА НА СИ СТАРУ У УМАГУ: Српска представница Констракта после Евросонга први пут наступиће у Хрватској

Foto ATA Images

Umetnica koja već mesec dana ne prestaje da oduševljava publiku i medije u celom regionu, sa svojom takmičarskom pesmom, nalazi se na prvom mestu hrvatske "Bilbord" liste, i u jutjub-trendingu u regionu.

Onima koji ranije nisu pratili njen samostalni rad, Konstrakta je donela potpuno osveženje i autentičnost, ali i začuđenost nad njenim stvaralaštvom. In Corpore Sano je deo projekta "Triptih", u kojem su i pesme "Nobl" i "Mekano". Po odlasku iz "Zemlje gruva", Konstrakta je 2019. počela samostalnu karijeru sa pesmama "Žvake" i "Nemam šamana". Povodom svog prvog nastupa u Umagu, Konstrakta je poručila:

- Jako mi je drago da baš na "Si staru", festivalu koji je deo "Egzit" muzičke porodice, i u Hrvatskoj imam svoj prvi nastup kao Konstrakta. Nadam se da će me more podržati u daljoj karijeri.

Umetnica je prokomentarisala i to što se njena evrovizijska pesma sve više traži na svadbenim veseljima, rekavši da je dobila nekoliko videa sa svadbi, kao i da je to, takođe, bitna referenca za uspeh pesme.

- Malo me sve to i plaši, ali je i zadovoljstvo da je pesma slušana na raznim stranama i da je prihvaćena na razne načine, od onih koji je analiziraju, preko onih koji joj pripisuju neočekivana značenja i tumačenja, do onih kojima jednostavno prijaju ritam i koreografija - objasnila je Konstrakta, koja će u Torinu nastupiti 12. maja, u drugom polufinalu, pod rednim brojem tri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOKTORI ME DIŽU IZ MRTVIH: Milica Milša ima veliki zdravstveni problem