BESKRAJNO NAM NEDOSTAJEŠ: Godinu dana od smrti Nenada Nenadovića, glumčeva ćerka objavila potresnu poruku (FOTO)
NENAD Nenadović, uz čije emisije za decu su odrastale čitave generacije, preminuo je pre godinu dana.
Glumac nas je napustio u 57. godini, od posledica korona virusa, nakon što je nekoliko dana proveo u kovid bolnici u Batajnci.
Njegova ćerka Jana ovom prilikom podelila je fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj su njih dvoje nasmejani i zagrljeni uz tužnu poruku.
- Godinu dana bez tebe... Beskrajno nam nedostaješ tata! Volimo te! - napisala je Jana Nenadović.
Podsetimo, glumac Nenad Nenadović preminuo u 57. godini. Nekoliko dana pre smrti primljen je u bolnicu zbog komplikacija izazvanih korona virusom.
Nenad Nenadović rođen je u Beogradu 20. oktobra 1964. godine.
Sa glumačkim pozivom susreo se još kao dečak kada je zaigrao u Vagi za tačno merenje. Usledile su uloge u seriji Povratak otpisanih, filmu Boško Buha… Voleo je rad i na televiziji pa je rado bio član ekipe Zooteke, emisije Pet-šou, Fazoni i fore. Bio je stalni član ansambla pozorišta 'Boško Buha'.
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)