LEPOTICA SA BARBADOSA SE POHVALILA: Na sebi svojstven način obelodanila da je trudna (VIDEO)

Novosti online

13. 02. 2023. u 13:19

PEVAČICA i kozmetički mogul Rijana i reper ASAP Roki čekaju drugo dete, potvrdili su američki mediji nakon što je lepotica sa Barbadosa pokazala trudnički stomak.

ЛЕПОТИЦА СА БАРБАДОСА СЕ ПОХВАЛИЛА: На себи својствен начин обелоданила да је трудна (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/NFL

Zvezda je nastupila sinoć u poluvremenu Superboula u Feniksu, odevena od glave do pete u crveni kombinezon i predimenzioniranu jaknu.

U jednom trenutku, tokom izvođenja pesme Dajmonds, dok je stajala na lebdećoj platformi, otvorila je jaknu i nežno pomazila svoj stomak.

Po svemu sudeći, Rijana je najverovatnije u drugom trimestru trudnoće.

Njen PR je nakon toga potvrdio za Pipl da Rijana čeka drugo dete, a njen partner ASAP Roki i ona prvu bebu dobili su u maju 2022. godine.

Popularni reper, s kojim je Rijana godinama u skladnoj vezi, viđen je na tribinama tokom njenog nastupa, a sve vreme je veselo igrao i vatreno podržavao pevačicu, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO: OBELEŽILI SU MNOGA DETINjSTVA: Zanimljivosti o kultnom crtanom filmu Tom i Džeri

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!