PASKAL VIČEDOMINI OBJABIO FOTOGRAFIJU MAJE BEROVIĆ: Večeras se u Napulju dešava velika stvar za nju (FOTO)

Dušan Cakić

07. 07. 2024. u 21:07

REGIONALNA muzička zvezda Maja Berović uveliko je započela letnju turneju, a zbog jednog važnog ostvarenja, njena slika završila je na profilu moćnog italijanskog producenta, Paskala Vičesominija.

ПАСКАЛ ВИЧЕДОМИНИ ОБЈАБИО ФОТОГРАФИЈУ МАЈЕ БЕРОВИЋ: Вечерас се у Напуљу дешава велика ствар за њу (ФОТО)

Foto: Aleksandar Batajić

Naime, svetska premijera igranog filma "Megdan: Između vode i vatre", Alekse Balaševića održaće se večeras, 7. jula na Iskija global festu u Napulju.

U Balaševićevom prvom ostvarenju, kao deo glumačke ekipe našla se i muzička zvezda Maja Berović, koja je iz opravdanih razloga večeras izostala.

No, ono što je privuklo mnogo pažnje, pre večerašnje premijere, jeste i post jednog od najuticajnijih ljudi iz itslijanskog, ali i svetskog šoubiznisa, producenta Paskala Vičedominija, u kojem se našla Maja.

Paskal je najavio premijeru Balaševićevog ostvarenja i to kadrom iz filma od "milion dolara".

U njegovoj obajvi vide se kadar u kojem je pevačica, a uz to pohvalio je Balaševića i glumačku ekipu.

Inače, koliko je Paskal uticajan dovoljno govori njegova biografija i pomen da je radio sa najuspešnijim ljudima u italijanskom, ali i svetskom šoubiznisu, od Bočelija do Roda Stjuarta i Majkla Džeksona.

Igrani film "Megdan" selektovan je da kao debitantski film otvori festival. Od naše ekipe svetskoj premijeri će prisustvovati bugarski reditelj Todor Čapkanov, glumci Viktor Savić, Aleksandar Radojičić i Aleksandar Gavranić, kao i producent i scenarista Aleksa Balašević uz ostatak produkcije i filmske ekipe.

Foto: Printskrin Instagram/pascalvicedomini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)