CIPKA PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON SMRTI SUPRUGA: Sa Milošem Brkićem okupila kolege lepim povodom (FOTO)

Dušan Cakić

18. 09. 2024. u 18:25

ALEKSANDRA TADIĆ CIPKA I MILOŠ BRKIĆ ogranizovali si sinoć promociju duetske pesme „Ljuti boj“ u jednom restoranu nadomak Beograda.

ЦИПКА ПРВИ ПУТ ПРЕД КАМЕРАМА НАКОН СМРТИ СУПРУГА: Са Милошем Бркићем окупила колеге лепим поводом (ФОТО)

Foto: Nataša Pantelić

Kolege su osim pesme, predstavile i novi spot Fondacije "Lazarica" i tim povodom okupile brojne kolege.

Foto: Nataša Pantelić

Među prvioma su stigli Dragica Zlatić, Uroš Živković, Jelena Gerbec, Aleksandar Misojčić Xander, Olja Kalreuša i Ivana Šašić.

Cipka je na promociji zablistala u elegantnoj zlatnoj haljini, a kamerama ispozirala je sa kolegom Milošem Brkićem. Inače ovo je prvo Aleksandrino pojavljivanje nakon nakon smrti supruga Nebojše Stojićevića Jarinog, te se upravo ovom pesmom vraća na scenu nakon porodične tragedije, a ona je otrkila kako je uspela da se vrati nakon gubitka supruga koji je bio njena najveća ljubav i podrška.

- To pitanje je jako kompleksno, ne može da se ispriča u kratkom razgovoru ili u nekim ispovestima. Ja sam zahvalna novinarima koji su ispoštovali želju mog supruga i mene da čuvamo našu privatnost. Biće prilike da pričamo o tome.

Foto: Nataša Pantelić

Cipka i Miloš su istakli detalje saradnje i priznali da su veoma srećni što konačno imaju zajedničku pesmu, s obzirom na to da već dugo nastupaju zajedno.

- Ovo sve je bila ideja našeg prijatelja Avrama, on je prvenstveno pozvao Cipku, pa onda mene i rešio da ukrsti naše glasove- rekao je Miloš, a Aleksandra dodala:

- Jeste prva, ali je ova numera bila u opticaju još od proleća. Vrlo rado sam se odazvala Avramovom pozivu jer sam ja neko ko je lokal patriota, to je opšte poznato. Cerska bitka se odvila u mom kraju i sa velikim ponosom u pesmi izgovaram taj svoj Šabac- otkrila je Cipka i istakla da joj je puno srce što je njen supriug Nebojša koji je nedavno preminuo imao priliku da čuje ovu pesmu i nastavila:

Foto: Nataša Pantelić

-Nisam ni sanjala da ću ja ovako mala stajati ispred ovog svetog mesta i pevati o našim junacima i precima. Hvala mom bratu Aleksandru Avramovu što me je jednog divnog prolećnog dana pozvao i rekao da ima pesmu za mene. Oduševio je tekstom i mog čoveka, mog Nebojšu koji je imao samo jednu zamerku, što se prvo ne spominje Šabac (smeh)- zaključila je Aleksandra.

U videu iznad pogledajte i poslušajte novu pesmu Cipke i Miloša.

 

BONUS VIDEO:

LjUBAV JE UZVRAĆENA: Elma čarobnim koncertom dovela atmosferu do usijanja na "Roštiljijadi"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)