DIVČIBARSKA NOĆ: Ređali se hitovi Borisa Bizetića od strane Duleta Lušina

Novosti onlajn

20. 09. 2024. u 10:15

I PORED brojnih svirki i toga što je jedan od naših najzauzetijih pevača, Dule Lušin ne zaostaje sa novim projektima, popularni Valjevac ovih dana publici je predstavio prvu pesmu sa originalnog projekta "Jedna divčibarska noć 2", koji predstavlja nastavak projekta iz 2020. godine, nastao za vreme pandemije korona virusa.

ДИВЧИБАРСКА НОЋ: Ређали се хитови Бориса Бизетића од стране Дулета Лушина

Foto: Đorđe Đoković

Duletova ideja je da Divčibarska noć bude otvorenog tipa, a nakon ove prve pesme, on će objaviti još 17, svake sedmice po jednu. Na posletku, oko novogodišnjih praznika, biće objavljen ceo koncert. Lušin je i ovog puta glas ukrstio sa koleginicom Sonjom Kocić, koja je otpevala tri pesme i dva dueta, jer ono što je dobro ne treba menjati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dule Lusin (@dulelusin)

- Još tada se rodila ideja za koncert uživo, za 50 ljudi, koliko je u tom momentu bilo dozvoljeno. Naišavši na ogromne simpatije publike, u dogovoru sa kompozitorom Goranom Kovačićem i mojim No Comment bendom, odlučio sam da projekat dobije nastavak i da postane tradicija, tako što bi se koncert održavao jednom godišnje. Prva pesma sa ovogodišnjeg koncerta odnosno noći je pesma Borisa Bizetića 'Ne dam srcu da ga boli', koju su originalno izveli Rale i Mira Cajić - objašnjava Lušin.

Repertoar je, baš kao što je moja publika navikla - šarenolik, pa se mogu čuti i moje pesme koje potpisuju Goran Kovačić i Vuk Matić, ali i pesme Borisa Bizetića iz sedamdesetih godina. Zanimljivo je da su uglavnom najzastupljenije pesme koje nisu A strana, pa možemo reći da ovaj projekat skida prašinu sa nekih sjajnih, nepravedno zaboravljenih numera, navodi popularni pevač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!