GORI CEO BALKAN: Tea Tairović na koncertu pesmom "zapalila" publiku (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

21. 09. 2024. u 22:36

MUZIČKA zvezda Tea Tairović održala je večeras prvi, od dva velika solistička koncerta u Beogradskoj areni, a inače njen treći u karijeri.

ГОРИ ЦЕО БАЛКАН: Теа Таировић на концерту песмом запалила публику (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Novosti

Na njenom prvom koncertu u Areni od samog početka je bila uzavrela atmosfera, a isti je otvorila pesmom "Bakšiš", zatim su se ređale pesme poput "Hajde", "Da si najbolji" i druge...

Kostim sa golim leđima naglasio je njenu vitku liniju, kao i obline.

Tea će za obe noći ugostiti i nekoliko poznatih imena, a večeras su se na sceni Tei pridružili Sanja Vučić gde su zapevale duet "Marrakesh - Dubai", Igor Panić Nući, pa su zajedno otpevali hit "TeaNucci", kao i bugarska zvezda Azis, pa se u Areni čula pesma "Katastrofa".

Pored večernjeg koncerta, muzička zvezda će i sutra zapevari u Beogradskom areni, u nedelju 22. septembra.

Podsetimo, dve Arene usledile su nakon svega tri solistička albuma i Teinog prošlogodišnjeg koncerta na Tašmajdanu o kojem se još uvek priča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!