UZ "BAKŠIŠ" JE PONOVO "IZGOREO" BALKAN: Tea Tairović održala drugi koncert (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

22. 09. 2024. u 23:01

POSLE prvog koncerta koji je održala sinoć 21. septembra u najvećoj prestoničkoj hali, muzička zvezda Tea Tairović je i večeras, 22. septembra okupila veliki broj ljubitelja muzike iz celog regiona.

УЗ БАКШИШ ЈЕ ПОНОВО ИЗГОРЕО БАЛКАН: Теа Таировић одржала други концерт (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Novosti


Tea se pojavila na bini uz gromoglasan aplauz, a na prve taktove pesme "Bakšiš" cela hala je zapevala sa njom.

- Dobro veče Beograde. Sve vas puno volim i ljubim, drago mi je da se družimo po drugi put u glavnom gradu. Poljubac za tribine, parter i lože - rekla je Tea, pa se osvrnula na prošlu noć:

- Ostavili ste me bez reči, a mene je baš teško ostaviti bez reči. Da li ovde ima ljudi koji su bili i sinoć? Oh, ima vas. Vi već dobro znate koreografiju koja sledi - rekla je Tea, pa zapevala hit "Na jednu noć".

Tea je spremila nove kostime, pa je publiku oduševila brutalnim kombinezonom sa cirkonima i resama, koji je savršeno istakao njenu vitku figuru.

Samim izlaskom na binu Tea je zagrejala atmosferu u Areni do usijanja, a pravi šou tek sledi u narednim satima.

Večeras će se na sceni sa Teom naći i njene kolege koji će joj biti gosti na koncertu. Nakon Sanje Vučić, Azisa i Nućija koji su sinoć nastupili sa njom, večeras će joj se na bini pridružiti Seka Aleksić, Barbara Bobak i Vojaž.

Veliki broj njenih kolega je i u publici. Među onima koji su došli da joj pruže podršku su i Radiša Trajković Đani, Andreana Čekić, Jellena, Katarina Grujić, Jelena Kostov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!