U INAT DUŠMANIMA: Višnja Petrović i Uroš Živković postali pravi milioneri (FOTO)

D. Cakić

24. 09. 2024. u 23:28

PEVAČI Višnja Petrović i Uroš Živković velikom proslavom obeležili su uspeh svoje duetske pesme "U inat dušmanima" i milionske preglede ove numere na digitalnim platformama .

У ИНАТ ДУШМАНИМА: Вишња Петровић и Урош Живковић постали прави милионери (ФОТО)

Foto Novosti


Ekipa "Večernjih novosti" bila je prisutna na promociji, beležeći sve uzbudljive trenutke.

Ova pesma predstavlja značajan korak u njihovoj karijeri i priliku za novo kreativno izražavanje. Svi prisutni mogli su osetiti pozitivnu energiju i uzbuđenje koje je vladalo tokom promocije, a ogroman broj fanova i prijatelja okupio se u samom srcu prestonice.

- Ovde smo snimili divan spot i odlučili smo da večeras ovde napravimo promociju povodom ove pesme. Ja muziku oduvek delim na dobru i lošu i ja privatno volim narodnu muziku i uvek se pitam zašto mene ljudi doživljavaju kao nekog pop izvođača. Ja sam stvarno teški folk. Verujem da je to zbog mojih nastupa na kojima pevam dosta pesama Nataše Bekvalac i Ane Nikolić - rekla nam je Višnja.

- Ja sam se sjajno našao u narodnjacima. Ko ode kod Višnje na nastup, čuće svašta lepo. Mada, nekad prosto peva pesme koje ona voli - dodao je Uroš.

Nema sumnje, da će njihova pesma i dalje i te kako slušati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)