SRBIJA I BEOGRAD SU U MOM SRCU: Koraima Tores - Kasandra oduševljena našom zemljom za koju je vežu lepe i emotivne uspomene (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

25. 09. 2024. u 15:29

KORAIMA TORES, poznata i kao čuvena Kasandra iz istoimene serije, stigla je u Srbiju 22. septembra, a sada je sazvala medije povodom uloge u popularnoj seriji "Igra sudbine".

СРБИЈА И БЕОГРАД СУ У МОМ СРЦУ: Кораима Торес - Касандра одушевљена нашом земљом за коју је вежу лепе и емотивне успомене (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Glumica je stigla u crnom kombinezonu, koji je istakao njenu zavidnu liniju u šestoj deceniji.

Čuvena Kasandra iz istoimene serije na sebi je imala jako malo šminke.

Od nakita je imala zlatnu ogrlicu i prsten.

Foto: Novosti

 

- Zahvalna sam što ste svi vi ovde. Srce mi puca od zahvalnosti što sam u ovom gradu i ovoj državi - rekla je na samom početku Koraima, nakon što je novinarskim ekipama poslala poljupce.

Koraima se prisetila prve posete Srbiji.

-  Emotivno je jako. Nisam nikad mogla da zamislim ovakav prijem. Sećam se ljubavi, bliskosti i emocije koju sam imala - istakla je ona, pa otkrila da li se i dalje čuje sa originalnom ekipom serije:

- Ponekad se čujem sa glumcem koji je igrao Randua, ali se nažalost ne viđam sa glumcima iz serije. Rimejka serije neće biti, zato što je žena koja je radila scenario preminula. Njene ćerke imaju autorsko pravo i ne dozvoljavaju snimanje. A ni ja više ne izgledam isto. Od kostima iz Kasandre nemam nijedan sačuvan. Nisam od onih koji čuvaju garderobu sa setova, ono što je prošlo, ostaje na tom nekom mestu. Moj sin je gledao Kasandru. Zapitkivao me je o seriji, pa sam mu pokazala. S godinama je shvatio koliko je to bila jako važna serija.

Upitali smo da prokomentariše to što je naš narod svojevremeno pisao peticiju da se Kasandra iz serije pusti iz zatvora.

Foto: Novosti

 

- Srbija i Beograd su u mom srcu odavno, a sada je ta ljubav još veća. Sve više je Srbija poznata u Bogoti i Kolumbiji, ali malo je poznato da je ovde rumba mnogo dobra, hrana i da se u Srbiji lepo živi. Pila sam rakiju medovaču - zaključila Koraima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk