HARIS DŽINOVIĆ SLAVI ROĐENDAN: Od svog sina dobio najlepši poklon (FOTO)

Dušan Cakić

26. 09. 2024. u 22:35

FOLK ZVEZDA Haris Džinović večeras u jednom prestoničkom restoranu proslavlja svoj 73. rođendan.

ХАРИС ЏИНОВИЋ СЛАВИ РОЂЕНДАН: Од свог сина добио најлепши поклон (ФОТО)

Foto: Novosti

Rođendanska torta je ostavila bez teksta pevača, koji je podelio nove, lepe vesti sa svojim fanovima. Naime, priznao je da je zaljubljen, a potom je otkrio detalje o porodici:

Foto: Novosti

- Danas sam proveo kao i svaki običan dan, nisam pridavao neki veliki značaj rođendanu. Nisam ništa poželeo, poželeću večeras, ali ne znam šta. Uglavnom su pristizale uobičajene čestitke. Sin Kan mi je prvi čestitao rođendan, odmah posle 12 sati je doneo tortu i svećice. Nikakav poklon nisam dobio, najveći poklon mi je doneo Kan, što se setio toga, što se angažovao oko toga, išao, tražio, kupio, doneo, upalio, čestitao. On je tu večeras naravno, Đina ne znam gde je, možda je tajno došla, a nije se najavila. Samo Kan i ja smo bili sinoć, Đina nije bila tu. Možda je Đina više nasledila od pevačkog talenta, a Kan nije, on trenira neki boks - rekao je Haris, pa progovorio o svom koncertu u Sava centru:

Foto: Novosti

- Kafane nikad neću biti sit. Dajem puno bakšiša. Na koncertu će biti gostiju, ali neću to da otkrivam. Trebalo bi da bude i novih pesama, ali ne obećavam. Zaljubljen sam u muziku, ona me nikada ne može prevariti, ona je sa mnom uvek, nema laži, nema prevara - rekao je Haris.

Foto: Novosti

- Šta bih sebi poželeo... Flašu dobrog vina, muzika, u to sam zaljubljen, ona me ne može prevariti nikad - završio je Haris.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)