SENIDA „MIŠIĆE“ NAMENILA KOLEGINICI: Zamalo ostala bez najvećeg hita u karijeri

Novosti onlajn

28. 09. 2024. u 23:05

OD KADA je napravila bum na našoj muzičkoj sceni, Senidah niže hit za hitom, a jedan od onih koji nema osobe da ga ne zna je svakako numera „Mišići“.

СЕНИДА „МИШИЋЕ“ НАМЕНИЛА КОЛЕГИНИЦИ: Замало остала без највећег хита у каријери

Foto: Printskrin/Instagram/senida_h

Iako deluje da u rukama drugog izvođača ne bi napravio takav uspeh, pevačica je nedavno otkrila kako nije nameravala da ostane u njenim rukama.

Senidah

Kao autorka pesme, priznaje da nije imala u plani da je ona snimi.

– Ja nikad nisam htela da snimim tu pesmu. U glavi sam imala drugu pevačicu, ali onda sam rekla ,,Ma ajde, ja ću“. Bile su tu dve ili više pevačica koje su mi bile u glavi dok sam i radila tekst i onaj deo ,,Ja plešem, plešem…“ ali fora je što sam ja to onda uzela – objasnila je Senida.

Foto: ATA images

Kako je istakla Senida, uopšte nije očekivala da „Mišići“ budu toliki hit.

– Svi oko mene su govorili ,,Vau, to je hit“ i stvarno jeste, ali vidiš ja sam u drugom pravcu razmišljala. Da ću da radim pesme kao što je ,,Slađana“ , kao što je ,,Bez tebe“ , ali treba nešto veselo, a ja uvek kao želim da radim nekako tužne pesme, nekako moćne tužne pesme, ali ne smem, moram da se podignem i moram ljude da podignem na koncertima, inače ono, svi ćemo rezati vene – zaključila je tada pevačica.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um