PEVAČ MESEC DANA PEVA ZA BOSNU: Sve što zaradim ide u humanitarne svrhe

Novosti onlajn

09. 10. 2024. u 21:20

I DOK estrada otkazuje svoje zakazane nastupe zbog stradalih u Bosni i Hercegovini, mnogi od njih nude vidove pomoći, ali i novac.

ПЕВАЧ МЕСЕЦ ДАНА ПЕВА ЗА БОСНУ: Све што зарадим иде у хуманитарне сврхе

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Grandov pevač Dejan Živić odlučio se na human gest jer, kako kaže, svaka muka treba da nas zbliži i kao ljude, pa kaže da sve što zaradi u narednih mesec dana ide u humanitarne svrhe.

– Ovo je najmanje što mogu da uradim. Nebitne su granice, ja Bosnu i narod koji tamo živi podjednako volim kao i svoj. Tako da bilo ko da me angažuje iz Bosne, Crne Gore, Srbije, Hrvatske da znaju sve što zaradim ide za pomoć ljudima u Bosni- rekao je pevač.

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Sve ovo je potreslo čitav region, a mnoge poznate ličnosti su se oglasile i pozvale da se pomogne ugroženim i porodicama nastradalih putem humanitarnih akcija, pa se odmah i Dejan odlučio za ovakav vid pomoći

– Nije tu bilo nikakvog premišljanja, odmah sam odlučio da što je u mojoj moći to i učinim. Žao mi je što narod u Bosni je stradao, duboko saučešće porodicama. Narod u Bosni je dosta propatio poslednjih nekoliko godina, tako da je ovo minimalno što mogu da učinim. Mogu da me kontaktiraju na društvenim mrežama i sve ćemo lako da se dogovorimo- dodao je Dejan Živić.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

OČEV BLAGOSLOV ME ODVEO NA PUT UMETNOSTI | "Novosti" intervju | Ilda Šaulić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI NAŠAO ZAMENU, TRENIRA SA ORLOVIMA: Novi igrač se priključio reprezentaciji Srbije