POGINUO BIVŠI ČLAN GRUPE ONE DIRECTION: Uzrok još nije poznat

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

16. 10. 2024. u 23:56 >> 00:17

JOŠ jedna tragedija na muzičkoj sceni.

ПОГИНУО БИВШИ ЧЛАН ГРУПЕ ONE DIRECTION: Узрок још није познат

Foto Tanjug/AP/Rich Fury

Lijam Pejn, bivši član boj benda One Direction, preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu, saopštila je tamošnja policija. Imao je 31 godinu.

Pejnova smrt dogodila se u hotelu u ulici Kostarika u naselju Palermo, navodi se u saopštenju policije dostavljenom CNN-u. Muzičar je bio najpoznatiji kao član čuvenog britanskog dečačkog benda One Direction.

Bend, koji je takođe uključivao Harija Stajlsa, Zejna Malika, Luisa Tomlinsona i Najla Horana, prvi put je formiran 2010. godine nakon što se svaki član pojavio u britanskoj verziji rijaliti takmičarskog šoua „The X Factor“.

One Direction je objavio da pravi pauzu 2015. godine. Pejn je kasnije objavio svoj debi solo album 2019. pod nazivom „LP1“. U martu, Pejn je objavio svoj LP „Teardrops“. Pejn je imao sina, rođenog 2017, kojeg je imao sa bivšom članicom pevačke grupe Girls Aloud Šeril Kol.

(CNN)

BONUS VIDEO - RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK PRIČA O HVANGU: Tajni eksplicitni snimak intimnih odnosa, ucena snaje veštice i zvezda fudbala koja sadašnji pakao možda zameni - novim