BIĆE "STRAVIČNO": Aca Lukas filmskim potezom sve iznanadio (FOTO)

Dušan Cakić

17. 10. 2024. u 21:35

FOLK ZVEZDA Aca Lukas održaće koncert u Sava Centru iste večeri kada će premijerno biti prikazan i film "Stravično", drugi deo trilogije "Kafana na Balkanu".

БИЋЕ СТРАВИЧНО:  Аца Лукас филмским потезом све изнанадио (ФОТО)

Foto: ATA images/A.A.

Nakon velikog uspeha filma "Pokidan" koji je premijerno prikazan u Beogradskoj Areni prošle godine, 19. novembra 2024. godine u "Sava Centru" biće premijerno prikazan film "Stravično", drugi deo trilogije "Kafana na Balkanu".

Detalje o tome govorili direktor Hype produkcije Saša Mirković, Aca Lukas, rediteljka Suzana Purković i glumac Ivan Đorđević Džudi.

Foto: ATA images/A:A.

- Film je fenomenalan, radnja odlična, publiku očekuje dobra zabava u Sava Centru - poručio je  Mirković i dodao da su karte u prodaji već nedelju dana.

Kako je istakao, nakon premijere očekuje ih rad na trećem i ujedno poslednjem delu trilogije koji će svetlost dana, ako sve bude teklo po planu, ugledati iduće godine.

- Ništa nećemo da menjamo, repertoar je isti. Sviramo sve moje najbolje numere, ima puno pesama. S obzirom na to da je Sava Centar u pitanju, a svi nešto uzimaju neke orkestre, neke violine i mi smo napravili nove aranžmane, iza nas ćemo imati duvački orkestar. Zato su sve pesme malo preoblikovane, prearanžirane, ali melodije nisu menjane. Biće i klavir koji ću ja svirati. Svi će biti na nogama, to ne sumnjam. Muzički će biti veoma zanimljivo i drugačije - rekao je Lukas i dodao da je rad na novom albumu pri kraju i da će imati osam ili devet novih pesama.

Foto: ATA images/A.A.

Na Acinom novom albumu naćiće se duet i sa Mirom Škorić.

- Ja i Mira smo imali duet na početku karijere "Vrati nam se druže moj" koji se sluša i dan danas. Mira je najbolja pevačica na ovim prostorima po svojim glasovnim mogućnostima i načinu pevanja uz naravno, Anu Bekutu i Snežanu Đurišić. Mira je nenormalno dobra pevačica i moja velika drugarica. Zapostavila je malo karijeru zbog privatnih stvari, ali njene pesme se i danas slušaju - rekao je Lukas.

Foto: ATA images/A.A.

Što se tiče filma pevač kaže da će ga i on prvi put odgledati na premijeri.

- Znam da je film sjajan, kao i muzika u njemu, tu je i jedna pesma koju sam napisao kao baš mlad i nikad je nisam snimio, zove se "Preko vetrova". Pre nekoliko godina sam uradio aranžman i otpevao je i onda smo rešili da je ubacimo u film, napravili smo nešto što se nije dugo pojavilo na ovim prostorima - zaključio je Lukas.

Nakon premijere u Beogradu film će premijerno biti prikazan i 23. novembra u Ljubljani, kada će Lukas takođe održati i koncert u Areni Stožice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom