ESTRADA NA JEDNOM MESTU: Poznati se okupili na SEMUSU (FOTO)

Dušan Cakić

17. 10. 2024. u 22:35

BROJNE zvanice, među kojima je bilo poznatih ličnosti, dočekao je direktor SEMUS-a Dragiša Golubović Golub.

ЕСТРАДА НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Познати се окупили на СЕМУСУ (ФОТО)

Foto: SEMUS

U jednom beogradskom hotelu upriličena je Svečani susret između uz prigodan estradno-muzički program, povodom odluke Vlade Republike Srbije o proširenom dejstvu Posebnog kolektivnog ugovora između Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, Unije poslodavca Srbije i Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije.

Foto: SEMUS

Takođe, u isto vreme proslavljen je 34. rođendan Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije.

Na ovaj veliki događaj pristigao je veliki broj pevača koji imaju status estradno-muzičkog umetnika, među kojima su: Goca Lazarević, Jovana Tipšin, Ivan Milinković, Ivana Šašič, Aleksandra Ristanović, Gale Kerber, urednica Zabavnog programa RTS-a Sandra Perović, supervizorka i glavna urednica „Pesme za Evroviziju Olivera Kovačević, kao i direktor Grand produkcije Goran Šljivić.

Na samom početku večeri, sve prisutne pozdravio je predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović Golub.

- Hvala svim sto se svojim prisustvom uveličali naše naš svečani susret povodom produžetka kolektivnog ugovora. Uživajte u lepo se provedite uz dobru pesmu, muziku i lepo raspoloženje.

Foto: SEMUS

Pored Goluba i mnoge muzičke zvezde, koji su prisustvovali druženju, latili su se mikrofona i svojim pesmama goste podigli na noge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi