ČOVEK VELIKOG SRCA: Amar Gile uplatio pomoć za ugrožene nakon poplava u Bosni i Hercegovini

Novosti onlajn

22. 10. 2024. u 22:15

DA JE čovek velikog srca Amar Gile Jašarspahić dokazao je do sada mnogo puta kada se odazivao na brojne humanitarne akcije.

ЧОВЕК ВЕЛИКОГ СРЦА: Амар Гиле уплатио помоћ за угрожене након поплава у Босни и Херцеговини

Foto: Novosti

Sada je pobednik „Zvezda Granda“ ponovo pokazao da je tu kada je potrebno, pa je odmah reagovao i uključio se u pomoć najugroženijima nakon poplava u Bosni i Hercegovini.

Foto: Novosti

U prikupljanje novca uključio se i Giletov menadžer Toni koji je sa pevačem uplatio pomoć humanitarnoj organizaciji koja prikuplja sredstva za one koji su izgubili sve u katastrofalnim poplavama.

Foto: Novosti

Gile i njegov menadžer su odlučili da celokupan prihod od nastupa u jednom klubu uplate humanitarnoj organizaciji u iznosu od 5.500 maraka.

-Iz kluba su nam rekli da su razmišalji da odgode ovaj Giletov nastup, ali smo u dogovoru sa njima došli do toga da je najbolje da se koncert održi, a da celokupnu zaradu uplatimo organizaciji Pomozi.ba – rekao je Toni za bosanske medije i dodao:

-Dabogda pomoć na ovakav način nikada i nikome ne zatreba, ali nažalost ne živimo u idealnom svetu i svaki put kada imam priliku da pomognem ja se rado odazovem. Koliko god puta čuli stvarno je tako ali naša marka, nekome znači puno. Donirajte i učinite nekome život makar na tren lepšim jer i onako nećete ništa sa sobom poneti – rekao je on i se zahvalio svima koji su prepoznali ovu njihovu inicijativu.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

LUDILO U ARGENTINI: Traži se karta više za meč Đokovića i Del Potra