NISAM VIŠE DEO NJIH: Zorana Mićanović bez dlake na jeziku progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života (FOTO)

Dušan Cakić

23. 10. 2024. u 19:05

ZORANA MIĆANOVIĆ prokomentarisala je brojne aktuelnosti.

НИСАМ ВИШЕ ДЕО ЊИХ: Зорана Мићановић без длаке на језику проговорила о непознатим детаљима из свог живота (ФОТО)

Foto: Novosti

Na konferenciji za medije povodom koncerta "Kafanske večeri" u dvorani "Spens" u Novom Sadu, pa je tom prilikom, prokomentarisala brojne aktuelnosti, međutim, najpre je otkrila da više nije pripadnica produkcijske kuće "Grand", iz koje je pre nekoliko godina potekla.

- Ostala sam sa "Grandom" u dobrim odnosima, ali sam otišla tamo gde mi je bolje. Tražila sam neki izlaz zbog uslova. Neke stvari u ugovoru s njihove strane nisu bile ispoštovane i nisu bile u redu. Ja sam sve ispoštovala. Možda ćemo se mi suditi...

Foto: Novosti

Mićanovićeva se osvrnula i na Daru Bubamaru, čiju je numeru prepevala, istakavši da ju je ona pozvala, za razliku od Viki Miljković čiji je hit "Večera" nedavno ponovo oživela.

- Čula sam se sa Darom jer sam obradila njenu staru pesmu "Trn u oku". Drago mi je što me je pozvala. Prava je lavica! Za razliku od Viki Miljković koja me nije kontaktirala. Viki je jedna, ona ima mnogo hitova, ali bi mi drago bilo, kao nekome na početku, da dobijem njenu pohvalu. Ništa više od toga. Možda se ona uvredila jer je to sada postalo megahit. 

Naposletku, okupljeni pripadnici sedme sile upitali su Zoranu za Anđelu Ignjatović Breskvicu, i koncerte koje je trebalo da održi, međutim, ona ih je otkazala

Foto: Novosti

- Ja nju ne pitam o otkazanim koncertima. Možda je devojka bolesna, možda ima tehničke probleme... Ne mora da znači da je do karata. Moguće da je to... Generalno, gde god da ona dođe, ona napuni. E, sad, zašto su ti koncerti problem - zaljkučila je Zorana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLOBODARSKI KALENDAR: Detaljno po datumima - kako je teklo oslobađanje Beograda