SPREMAMO VELIKU ŽURKU: Jana Todorović otkrila detalje proslave kćerkinog punoletstva (FOTO)

Dušan Cakić

25. 10. 2024. u 20:25

FOLK ZVEZDA Jana Todorović sinoć je nastupom dovela atmosferu do usijanja u jednoj beogradskoj kafani, a pre početka svirke je sa "Novostima" pričala je o detaljima iz karijere, ali i privatnog života.

СПРЕМАМО ВЕЛИКУ ЖУРКУ: Јана Тодоровић открила детаље прославе кћеркиног пунолетства (ФОТО)

Foto: Novosti

Na samom početku razgovora, Jana je uporedila po čemu se razlikuju nastupi u klubovima, privatnim veseljima i koncertima.

- Krenula je sezona, svuda se osećam kao da dolazim u svoju kuću. Zadovoljna sam, radujem se svakom nastupu, gde god pevam.  Sve zavisi od momenta, sve zavisi od ljudi.

Foto: Novosti

Folk zvezdu očekuje slavlje u porodici, jer njena ćerka uskoro puni 18 godina.

- Pripreme za 18 rođendan... Imam veliku tremu. Otpevala sam mnogo privatnih slavlja, nisam znala koja je to organizacija, šta sve treba, ali velika nam je obaveza. Budem po četiri - pet dana van zemlje i onda kada se vratim na dva dana trudim se da sve organizujem. Pozvala sam ljude koje su u mom okruženju i koji su dugi niz godina uz mene... - otkrila je Jana kako teku pripreme za veliko slavlje.

Foto: Novosti

Jana je ispričala da je ćerka zadovoljna poklonom, i da je bila iznenađena jer su joj rekli da će joj ga predati tek oko Nove godine. 

-  Sad ima svoja kola i jedva čeka da može sama da vozi. Kaže da je bila uzbuđena i jedva čeka 02. novembar da može sama da vozi. Pokušavala sam da dovedem Šemsu, pitala sam je da peva jer je Kristina mnogo voli, ali ona ima neke preglede, biće u nekoj banji, tako da neće moći. Poslala je divnu čestitku i to je dovoljno. Biće tu dosta mojih kolega. Biće luda žurka, dosta pevača, svirača. Biće više od 30 muzičara, tri orkestra, tako da ćemo se veseliti - najavila je Jana i dodala da će ćerkin rođendan, ali i krštenje slaviti nekoliko dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KOLIKO JE TEŽAK MESI: Zarađuje više od svih profesionalnih fudbalera, otkriveno o kojoj se sumi radi