KRUNA DUGOGODIŠNJEG PRIJATELJSTVA: Jelena Rozga, Nina Badrić i Jelena Tomašević gošće Sergeja Ćetkovića (FOTO)

Dušan Cakić

25. 10. 2024. u 20:55

POP ZVEZDA Sergej Ćetković, oborio je sve rekorde rasprodavši pet uzastopnih koncerata u prestižnoj zagrebačkoj dvorani "Vatroslav Lisinski".

КРУНА ДУГОГОДИШЊЕГ ПРИЈАТЕЉСТВА: Јелена Розга, Нина Бадрић и Јелена Томашевић гошће Сергеја Ћетковића (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Publika u Zagrebu uživala je u nezaboravnim večerima punim hitova, dok su mu se na sceni kao specijalni gosti pridružile poznate pevačice Nina Badrić, Jelena Rozga i Jelena Tomašević.

Foto: Privatna arhiva

- Mi smo dugogodišnji prijatelji i uvek se rado odazivam Sergejevom pozivu, ma gde god bili - izjavila je Jelena Rozga za "Večernje novosti", koja je nastupila sa Ćetkovićem druge i treće večeri, zajedno izvodeći pesmu "Prsten na sto."

Foto: Privatna arhiva

Treće večeri publika je imala priliku da uživa u raskošnom nastupu Jelene Tomašević, koja je podelila svoju radost zbog prilike da nastupa sa Sergejom.

- Zagreb je sinoć bio centar sveta. Hvala ti, dragi moj Sergej, na pozivu da pevamo zajedno! Ponosna sam na tebe i na sve što postižeš - istakla nam je Jelena.

Foto: Privatna arhiva

Sergej Ćetković ove godine slavi 25 godina izuzetno uspešne karijere, a osim Zagreba, ovu značajnu godišnjicu obeležiće i serijom koncerata u Beogradu.

Foto: Privatna arhiva

Prvi koncert u Sava centru rasprodat je u rekordnom roku, dok su ulaznice za drugi koncert, zakazan za 14. decembar ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA SRAMOTA! Federer ovakvo poniženje nikada nije doživeo, i to u rodnom gradu