KADA JE PALA TRI ISPITA, OTAC JE OZBILJNO USLOVIO: Olja Karleuša završila ozbiljan fakultet - "To je bila najbitnija stvar koju je uradio"

Novosti onlajn

25. 10. 2024. u 23:25

OLjA KARLEUŠA već godinama uživa u skladnom i srećnom braku sa suprugom, a sada je prvi put odlučila da otvoreno govori o njihovom odnosu.

КАДА ЈЕ ПАЛА ТРИ ИСПИТА, ОТАЦ ЈЕ ОЗБИЉНО УСЛОВИО: Оља Карлеуша завршила озбиљан факултет - То је била најбитнија ствар коју је урадио

Foto: UNIVERSAL VIDEO PRODUCTION

Njih svoje se poznaju još od malih nogu, a u jednom periodu života su imali jasnu podelu uloga koja im je odgovarala.

Foto: UNIVERSAL VIDEO PRODUCTION

 

Suprug je uglavnom bio zadužen za posao i obaveze, dok je Olja preuzela brigu o kući i detetu.

-U našem životu i kući zadužen za poslovanje je muž. Mada, mi smo zajedno od malena, tako da smo sve to uradili zajedno. Odgajili dete i radili posao, samo što je jedan vukao jedna kolica, a to se zove dete i kuća, a druga kolica su dete i posao. Okretala sam se tome da u određenim stvarima pomažem, nekretnini koju imamo da opremamo, pa pravosuđe, bilo je svega. Nisam osoba koja bi radila svašta, osim kada bih u životu bila primorana – ispričala je Olja.

Foto: UNIVERSAL VIDEO PRODUCTION

Pevačicini roditelji su bili strogi kada je u pitanju školovanje, te je od malih nogu naučena na disciplinu.

-Volim kada je neko radnik. Kojim god poslom da se čovek bavi, mora da da svoj maksimum. To ti usade roditelji, kada sam bila druga godina fakulteta, pala sam tri ispita i tata mi kaže: „Ovo ovako neće moći. Imaš mogućnost da studiraš i onda imaš sve, a postoji mogućnost da ne studiraš, onda moraš da radiš“. Tu je napravio najbitniju stvar i vodio me sa sobom na posao, a onda mi je majka rekla „Završi taj fakultet, treba ti“ – ispričala je pevačica koja ima diplomu Pravnog fakulteta.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATI BESNI NA SRPSKOG TV KOMENTATORA: Nisu mogli da veruju šta slušaju dok Dinamo Zagreb igra Ligu šampiona (VIDEO)