FANTASTIČNE VESTI ZA PIKSIJA PRED EURO 2024! Srbija sa ponosom može da čeka Evropsko prvenstvo u fudbalu

Novosti online

24. 05. 2024. u 17:23

Dušan Vlahović je nedavno rešio finale Kupa Italije u fudbalu, a onda je, baš kako je EURO 2024 počeo da se veoma bliži - još jednom obradovao Srbiju.

ФАНТАСТИЧНЕ ВЕСТИ ЗА ПИКСИЈА ПРЕД ЕУРО 2024! Србија са поносом може да чека Европско првенство у фудбалу

FOTO: FSS

Naime, špic Juventusa proglašen je za najboljeg napadača italijanskog prvenstva, Serije A!

.

Imajući u vidu da se to samo nadovezalo na majstorije koje je Dušan Vlahović i te kako izvodio ove sezone, nema sumnje da je novo priznanje kako radosna stvar za njega, tako i za pristalice fudbalske reprezentacije Srbije koja se ovog leta, posle 24 godine čekanja, vraća na Evropsko prvenstvo.

Ako vas EURO 2024 zanima, pratite i ono što Dušan Vlahović radi, i ostali "orlovi", na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Dušan Vlahović - statistika u sezoni 2023 / 2024

U ovoj sezoni Serije A, Vlahović je odigrao 32 meča za Juventus, a 16 puta se upisao u listu strelaca, uz četiri asistencije.

U Kupu Italije dao je dva gola na pet utakmica, na međunarodnoj sceni je za "Juve" triput bio strelac na osam nastupa, a tri gola je dao i za srbiju u 2024. godini, na pet mečeva (na kojima je zabeležio i jednu asistenciju)

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)