ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je "odlepio"?! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

26. 05. 2024. u 17:27

EURO 2024, odnosno Evropsko prvenstvo u fudbalu, počinje uskoro, 14. juna, a na njemu sigurno neće biti jednog momka koji se nadao da će tamo igrati. Razlog? Njegova "previše atraktivna devojka".

ШОК! Не иде на ЕУРО 2024 јер му девојка превише добро изгледа - па је одлепио?! (ФОТО/ВИДЕО)

Instagram / Izabel Gular

Naime, kako javljaju nemački mediji, 33-godišnji golman Ajntrahta (prethodno je četiri sezone bio čuvar mreže Pari Sen Žermena), Kevin Trap, ne ide na šampionat Evrope u fudbalu jer je toliko van forme zbog svoje "lepše polovine", da mu čak preti i da više ne bude prvi golman pomenutog bundesligaša.


A ko je Trapova devojka?

Trap, koji je čuven i po tome što tečno govori šest jezika, od 2018. godine ima verenicu.


Iako je ona šest godina starija od njega, i dalje je češće u medijima od nemačkog golmana, jer se radi o jednoj od najatraktivnijih foto-modela, Izabel Gular.


Brazilka, rođena 23. oktobra 1984, ove jeseni će ući u petu deceniju života, ali, sudeći po informacijama nemačkih medija, prilično je "zaludela" Trapove misli, da on više fudbalu i nije posvećen onoliko koliko bi se to očekivalo od reprezentativnog čuvara mreže.


Uostalom, Gularova je 2007. bila svrstana na listu "100 najlepših ljudi" magazina "People", pa možda i ne čudi što njen dečko, ili, kako je to u zvaničnoj formi već šest godina - verenik, više misli o njoj, nego o loptama koje idu ka golu ispred koga je.

Evo i kako Izabel Gular izgleda, zbog čega je skoro 4,5 miliona ljudi i prati na Instagramu:

Podsetimo, Nemačka će (bez Trapa među stativama) na prvenstvu Evrope igrati u grupi A, redom, protiv Škotske, Mađarske i Švajcarske. 

Fudbalska reprezentacija Srbije je u grupi C, i igraće najpre protiv Engleske (16. juna od 21 sat u Gelzenkirhenu), a potom dva meča na minhenskoj Areni - najpre 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite ga na posebnoj stranici protala "Novosti" posvećnoj EURO 2024.

Bonus video: Veliki vatromet na Marakani posle Zvezdinog šampionskog slavlja

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)