ONI SU OTPALI SA SPISKA! Selektor Srbije je precrtao ovih devet momaka pred EP

Novosti online

28. 05. 2024. u 10:17

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je konačni spisak od 26 igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Sa preliminarne liste otpalo je devet imena.

ОНИ СУ ОТПАЛИ СА СПИСКА! Селектор Србије је прецртао ових девет момака пред ЕП

FOTO: FSS

Poznato je koji "orlovi" će predstavljati Srbiju na Evropskom prvenstvu, ali i ko mora da sačeka neku drugu priliku da brani boje naše države na velikom takmičenju.

U odnosu na širi Piksijev spisak, u Nemačku ne idu: golman Aleksandar Jovanović (Partizan), štoperi Strahinja Eraković (Zenit) i Jan Karlo Simić (Milan), vezisti Matija Gluščević (Radnički 1923), Aleksandar Ćirković (TSC), Nemanja Radonjić (Majorka), Saša Zdjelar (CSKA Moskva) i napadači Samed Baždar (Partizan) i Mihailo Ivanović (Vojvodina).

Gledajući imena na koja je selektor do sada računao, iznenađenjem se mogu smatrati izostanci Radonjića i Erakovića. Oni su u prethodnim akcijama uglavnom bili standardni reprezentativci, ali sada se mesto našlo za neke nove momke. 

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)