"NA KLUBOVIMA JE DA SE DOGOVORE" Reprezentativac otkrio da pregovara sa Crvenom zvezdom

A. I.

02. 06. 2024. u 13:33

CRVENA zvezda priprema prelazni rok za novi pohod na Ligu šampiona, a jedno od mogućih pojačanja mogao bi da bude reprezentativac Srbije.

НА КЛУБОВИМА ЈЕ ДА СЕ ДОГОВОРЕ Репрезентативац открио да преговара са Црвеном звездом

FOTO: FK Crvena zvezda

Reč je o novopečenom reprezentativcu Srbije i igraču TSC-a Nemanji Stojiću koji je potvrdio da je razgovarao sa klubom, a da je ostalo da se TSC i crveno-beli dogovore. 

Defanzivac Topolčana igrao je fantastično u prethodne dve sezone za TSC, zbog čega je dobio poziv u reprezentaciju i to na uži spisak za Evropsko prvenstvo. Njegove sjajne igre nisu promakle ni čelnicima šampiona Zvezde.

- Priča se poslednjih dana o meni i Zvezdi. Ne bih lično mnogo komentarisao. Više je to sada na klubovima. I ja sam razgovaro. Sve u svemu ne mogu mnogo da kažem vezano za sebe dok klubovi ne reše situaciju između - rekao je Stojić.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)