VIDIĆ IZDAO SRBIJU! Legendarni fudbaler otkrio mane "orlova" pred EURO, i to kome...

Novosti online

03. 06. 2024. u 09:54

JEDAN od fudbalera koji je bio legenda i na Ostrvu, ali i u Srbiji je Nemanja Vidić. Kapiten Crvene zvezde, kapiten možda i najvećeg svih vremena Mančester junajteda pod palicom Aleksa Fergusona, bio je sagovornik engleskih medija.

ВИДИЋ ИЗДАО СРБИЈУ! Легендарни фудбалер открио мане орлова пред ЕУРО, и то коме...

FOTO: Profimedia

Tamošnju javnost je zanimalo šta se može očekivati od Srbije na premijeri Evropskog prvestva u Nemačkoj kada će ukrstiti koplja sa Engleskom. A Vidić im je otkrio vrline i mane izabranika Dragana Stojkovića Piksija. 

Nemanja je naglasio da je kvalitet napada Srbije na visokom nivou, ali da je odbrana već duže vreme najveća "boljka" našeg tima. 

- Šta možete da očekujete od Srbije? Mislim da ćemo ići dosta napred, da ćemo davati golove, to je dobro poslednjih par godina. Posebno je to bio slučaj u Kataru, ali smo primili osam golova. Ako pogledate Srbiju sada posle dve godine, nismo se popravili u tom aspektu i to je još problem. Imamo nekoliko dobrih igrača, ali problem je što igraju u Saudijskoj Arabiji i Turskoj. Ne znam kakvog će fizičkog stanja biti pred EURO 2024, ali to su jako važni igrači za nas, oni koji kreiraju golove i koji ih postižu - počeo je Vidić.

Pre prve utakmice Srbije na EP "orlovi" će sutra igrati protiv Austrije u Beču, kao i Švedske na gostovanju 8. juna.

- Dosta toga treba da se sredi pred Evropsko prvenstvu, nadam se da će selektor Piksi to učiniti. I mislim da bi za nas bio uspeh da prođemo grupnu fazu - dodao je Vidić, a onda otkrio Englezima naše najjače oružje:

- Na koga da obratite pažnju? Mitrović, Vlahović, Jović, Tadić... Oni daju golove, idu napred, dobar je i Kostić. Imamo igrače koji mogu da vam naude.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)