NAGELSMAN NE HAJE ZA KRITIKE: Nemci odigrali mršavo sa Ukrajinom, a selektor...

S. R.

04. 06. 2024. u 15:04

PO parametru rezultata mršavo, ali ako pitate selektora Nemačke Julijana Nagelsmana, mladi strateg ima samo reči hvale za svoje pulene.

НАГЕЛСМАН НЕ ХАЈЕ ЗА КРИТИКЕ: Немци одиграли мршаво са Украјином, а селектор...

FOTO: EPA

Na manje od deset dana pre otvaranja EP protiv Škotske (14. jun) u Minhenu, "panceri" su u Nirnbergu remizirali sa Ukrajinom - 0:0. Fudbaleri su se našli na udaru medija, ali to stratega nije uznemirilo.

- Mislim da smo odigrali dobar meč. Naravno da smo želeli i bili odlučni da pobedimo. Igrali smo odlično prvih 20 minuta, gde smo stvorili veliku priliku preko Gundogana. Čak i u drugom delu imali smo mogućnost da postignemo gol iz šest, sedam prilika. Još uvek postoji prostor za napredak i stvari koje moraju da se poprave. Želim da budemo još agresivniji i sa više igrača u završnici napada. Zadovoljan sam što su rezerve koje nisu dobijali previše minuta iskazale - rekao je Naglesman posle duela.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)