ENGLEZI SU OVO URADILI POSLE 30 GODINA: Sautgejt protiv BiH poslao na teren tim kakav nije viđen od 1994. godine

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

04. 06. 2024. u 15:43

ENGLESKA je uspešno odradila proveru protiv Bosne i Hercegovine (3:0), a posebnu pažnju izazvao je sastav koji je od starta utakmice na teren poslao Geret Sautgejt.

ЕНГЛЕЗИ СУ ОВО УРАДИЛИ ПОСЛЕ 30 ГОДИНА: Саутгејт против БиХ послао на терен тим какав није виђен од 1994. године

FOTO: Tanjug/AP

Selektor "gordog albiona" je izveo kombinovan tim koji nije viđen 30 godina, tačnije još od 1994. Naime, prvi put od tada desilo se da u prvoj postavi nije bio nijedan fudbaler Mančester junajteda, Arsenala, Sitija i Totenhema.

- Nekim igračima je potrebna minutaža. Cela grupa igrača koja je s nama pet ili šest dana imala je nekoliko nedelja bez fudbala. Svi će imati koristi od ovog nastupa. Postoji veliki aspekt onoga što zovemo periodizacija. A onda vidimo neke kombinacije i vidimo igrače na različitim pozicijama, možda neke igrače s manje nastupa od drugih - rekao je Satugejt i dodao:

- To iskustvo igranja internacionalnih utakmica u briljantnoj atmosferi uvek je važno. Tako da u ovoj utakmici smo imali toliko različitih ciljeva. Mislim da će im dobro koristiti - zaključio je selektor Engleske.

Sautgejt trenutno na raspolaganju ima 33 igrača, a konačan spisak od njih 26 koji će putovati u Nemačku trebalo bi da saopšti posle drugog pripremnog meča u kome Engleska igra protiv Islanda u petak od 20.45.

Podsetimo, ova reprezentacija se na EURO 2024 nalazi u grupi C sa selekcijama Srbije, Danske i Slovenije. Duel sa "orlovima" zakazan je za 16. jun od 21 čas.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)