Fudbalska reprezentacija Srbije porazom je počela dvonedeljne pripreme pred Evropsko prvenstvo: "orlovi" su u Beču izgubili od Austrije, posle čega je na zanimljiv način reagovao njihov selektor Dragan Stojković Piksi.

pedja

04.06.2024. 23:34

Cega se pametan stidi, time se lud ponosi. Cime si zadovoljan, Piksi? Svako moze da nam da gol kad pozeli, odbrana nam ne postoji. Sve lici da cemo izgubiti sve tri utakmice na EP i verovatno primiti najvise golova ili biti u vrhu po tome.

Luka

05.06.2024. 07:16

E moj Stojkoviću ,ako sa svtskog prvenstva u Kataru nisi izvukao dobre pouke niti ne trebaš više.Spora i teško pokretna odbrana ,a napad mučenje lopte od noge do noge,umesto brzih i pokretljivih i akcija sa utčavanjem u prazan prostor,što su demonstrirali austrijanci. Nemamo nikkvih šansi niti protiv Slovenaca ,a kamoli Engleske i Danske

Dzordz

05.06.2024. 17:05

Stvarno ne vidim ni šta je smešno (osim naše igre) ni šta će biti bolje. Mi, jednostavno, nemamo igru i o tome bi Piksi morao da brine i stavi prst na čelo. Igru smo imali samo sa Muslinom i Antićem a njih su lopuže iz FSS oterale. Tako da, spremite se za veću blamažu na EP.