"MORAĆEMO NA TO DA OBRATIMO PAŽNJU": Selektor Švedske otkrio odakle je Srbija najopasnija

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

07. 06. 2024. u 16:59

SRBIJA će protiv Švedske odigrati poslednju pripremnu utakmicu pred EURO 2024. O duelu sa "orlovima" govorio je selektor skandinavske selekcije Jon Dal Tomason.

МОРАЋЕМО НА ТО ДА ОБРАТИМО ПАЖЊУ: Селектор Шведске открио одакле је Србија најопаснија

Foto: EPA-EFE/Jessica Gow

Bivši fudbaler Milana se najpre osvrnuo na meč sa Danskom koju je njegova reprezentacija izgubila sa 2:1.

- Bila je duga sezona za neke igrače, neki su imali i problema, ali očekujem da u subotu budu fokusirani na meč. Protiv Danaca smo takođe dobro odigrali, nismo srećni što smo izgubili, pričali smo šta treba da ispravimo. Želimo da budemo dominantni na terenu - rekao je Tomason.

Potom se dotakao Srbije. Nije želeo da govori o pojedincima, pošto smatra da Dragan Stojković Piksi ima veoma dobre igrače u timu.

- Srbja ima dobru ekipu, znamo kakav kvalitet poseduju, igraju direktno i sjajno ubacuju lopte sa strane. Moraćemo na to da obratimo pažnju. Ne mogu da izdvojim jednog igrača ili igrače, imaju dosta momaka koji igraju u velikim klubovima širom Evrope.

Srbija i Švedska su poslednji put igrati pre dve godine u Ligi nacija kada je naša reprezentacija pobedila sa 4:1. Ipak, danski stručnjak nije hteo da se osvrće na taj susret.

- Ne, neću analizirati taj meč. Prošle su dve godie, dosta toga se promenilo, i kod nas i kod njih. Naravno da će biti promena u timu, moramo da vidimo sve igrače na delu. Ekstremno je pozitivan odnos mladih igrača, guraju jedni druge, daju pozitivnu atmosferu grupi - zaključio je Tomason.

Podsetimo, utakmica se igra u subotu od 18 sati na "Frends Areni" u Solni.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)