„BIĆE MNOGO BOLJE NEGO U KATARU!“ Strahinja Pavlović otkrio kakav je bio motivacioni sastanak sa Piksijem

Z. Ćorović

13. 06. 2024. u 16:00 >> 18:18

SRČANOST i strast sa kojima igra za Srbiju, uvek su krasile našeg defanzivca Strahinju Pavlovića (23).

„БИЋЕ МНОГО БОЉЕ НЕГО У КАТАРУ!“ Страхиња Павловић открио какав је био мотивациони састанак са Пиксијем

FOTO: Tanjug/AP

Primer koji je davaao nije mnogo pomogao na prošlom svetskom prvenstvu Kataru, jer su njegovu veliku želju, kao i kod ostalih reprezentativaca „pojele“ brojne greške zbog kojih smo doživeli neuspeh. Sada u Nemačkoj, stameni štoper uverava da će sve biti mnogo bolje jer su lekcije naučene.

- U Kataru nismo bili na najvišem nivou, sada je velika razlika. Bolje smo se pripremili i očekujemo bolji rezultat. Radili smo dosta na svim problemima u prethodnom periodu, često su napadači i odbrana trenirali odvojeno, kao i individualnim stvarima i na fizičkoj spremi. Imali smo mnogo više vremena, za 15 smo odigrali dana dve pripremne utakmice. Zato će i balans u igri biti bolji. Uvek smo igrali na gol više i ofanzovno, napadači će nam još više pomagati. Ceo tim mora dobro i da se brani, to je ključ uspeha. Naša defanziva biće na strahovitom udaru atomskih napadača Engleske u nedelju na premijeri EP. Izdržaćemo – poručio je neustrašivi Strahinja.

- Kejn je jedan od najboljih napadača na svet, Belingem je imao nestvarnu seznu u Realu. Mnogo kvaliteta imaju Englezi u napadu, to im je najjače oružje. Opasni su sa svih strana, ako želimo da ih zaustavimo, moraćemo svi zajedno da se maksimalno se angažujemo. Znamo sve o njima, imaju oni imane, videli smo koliko ih je namučio Island u prijateljskom meču jer je bio dobro organizovan. Naravno, imamo i mi naše adute u napadu, verovatno nećemo moći da držimo loptu kao što volimo, ali znamo i mi da napadnemo. svi želimo da igramo dobar i lep fudbal i da ostvarimo dobar rezultat. A da se ja pitam, izašao bih visoko da ih presingujemo. Trojka u Švedskoj na generalci podigla je moral „orlova“ kada je bilo najpotrebnije.

- Trijumf je bio važan, nismo primili gol, podiglo se samopouzdanje. Dosta izazova rešili smo na dobar način, nismo primili gol. Kada se radi o taktici, više smo vežbali sistem sa trojicom pozadi, radili smo i sa četvoricom. Još uvek igrači ne znaju sa kojom ćemo formacijom i u kom sastavu izlazimo na megdan Englezima. Srpska reprezentacija je najviša na šampionatu i to se mora iskoristiti.

- To je prednost u odnosu na ostale i prekidi će biti jedno od naših najjačih oružja. Volim i ja da se ubacujem iz drugog plana, drago mi e što sam postigao pogodak na nedavnom prijateljskom meču protiv Austrije. Kao i Englezi, imamo i mi sjajne napadače, Mitrović i Vlahović su opasni i sposobni da svakoj selekciji zatresu mrežu – uveren je Pavlović, koji je u dresu reprezentacije odigrao 35 mečeva i postigao četiri pogotka.

Rusi navijali za Srbiju NOVINAR iz Rusije poručio je Pavloviću da će njegovi zemljaci najviše navijati za Srbiju. Zanimalo ga je i kako smo primili četiri gola od „Zbornaje“ na prijateljskom meču u martu.

- Bila je to teška utakmica, rano smo dobili crveni kartoon. Uvideli smo greške, bila je to prijateljska utakmica i nismo bili mnogo zabrinuti zbog tog poraza.  Piksi veruje u nas ODMAH po dolasku u Nemačku, selektor Stojković je sa reprezentativcima održao motivacioni sastanak.

- Selektor nam je predstavio plan i kako razmišlja. Prvi cilj je da prođemo grupu, svesni smo da je to moguće samo budemo imali snažan timski duh. Ukazao je na greške koje smo imali i pre svega nam je poručio da veruje u nas i u ovaj tim.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)