EURO 2024 (2. dan): Hrvati u suzama, Englezi zatečeni pred meč sa Srbijom, Albanci provocirali ceo Balkan!

Novosti online

15. 06. 2024. u 23:00 >> 23:00

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, konačno je počelo, a prenos uživo najvažnijih vesti drugog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, mogli ste da pratite uz portal "Novosti". Nastavljamo u istom temu u nedelju. A to je veliki dan - igra Srbija!

ЕУРО 2024 (2. дан): Хрвати у сузама, Енглези затечени пред меч са Србијом, Албанци провоцирали цео Балкан!

FOTO: Tanjug/AP

22.59 - To bi bilo to za drugo izdanje "celodnevnog" bloga uživo na portalu "Novosti" posvećenom Evropskom prvenstvu. Nastavljamo u nedelju, kada se igraju tri meča, a sve nas najviše zanima onaj treći: 

Nedelja, 16. jun

15.00 Poljska - Holandija 
18.00 Slovenija - Danska 
21.00 Srbija - Engleska

Ostanite uz portal "Novosti", na sasvim ste dobrom mestu!

Italijan Bastoni slavi gol protiv Albanije na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

22.58 - Kraj! VELIKOALBANSKI SKANDALI, PA ALBANSKI PORAZ: Italija se oporavila od istorijskog šoka (VIDEO)

21.20 - Fudbaleri Albanije su za 23 sekunde igre došli do vođstva protiv Italije, to je ujedno najbrže postignuti gol u istoriji Evropskog prvenstva

20.59 - Žustre reakcije usledile su od strane hrvatskih medija nakon ubedljivog poraza Hrvatske od Španije. Više o tome pročitajte u posebnoj vesti. 

20.18 - Pred meč sa Englezima, odigrana je "utakmica" u okviru naše reprezentacije i kao pobednici su izašli iz tog duela Mijailović, Spajić, Veljković, Mitrović, Gudelj, Maksimović, Rajković, Sergej Milinković Savić, Živković, Mladenović, Tadić, Kostić i Gaćinović. To bi trebalo da znači da su poraženi... dva golmana, Vanja Milinković Savić i Đorđe Petrović, defanzivci Pavlović, Milenković, Babić i Stojić, "veznjaci" Lukić, Ilić, Samardžić i Birmančević, te napadači Mitrović, Vlahović, Jović i Ratkov.

20.01 - Pa, da li je moguće... ITALIJA - ALBANIJA: Ne može bez velikoalbanskih provokacija! (Uživo prenos) 

19.57 - Španija je ubedljivo pobedila reprezentaciju Hrvatske, a više o tom meču čitajte u posebnom izveštaju. 

19.23 - Orlovi su stigli na Šalke Arenu, da odradi poslednji trening pred okršaj sa Englezima.

19.17 - Legendarni Italijan se oglasio pred meč sa Albanijom: "MI UVEK USPEMO DA NAPRAVIMO NEKU MAGIJU": Del Pjero o šansama Italije na EURO 2024

19.05 - Vrlo lepa akcija UEFA fondacije. Putem kamera iz bolnica u kojima se nalaze, mališani sa raznih meridijana mogu da vide  (i budu viđeni) igrače koji nastupaju na meču Španija - Hrvatska i u tunelu, i na samom susretu

19.02 - Na meču Španija - Hrvatska ispisana je nova stranica fudbalske istorije. NEVEROVATAN REKORD DOSTIGNUT NA EURO 2024: Samo su trojica fudbalera uspela da urade ovo!

18.49 - Auuu, šta se ovo dešava na derbiju dana? Mreža Hrvatske je puna, a tek je poluvreme

Detalj sa meča Hrvatska - Španija / FOTO: Tanjug/AP

18.48 - Da ne zaboravimo, sutra se igra i druga utakmica u našoj grupi: KEK NIJE TURISTA: Selektor Slovenije u svom stilu najavljuje meč sa Danskom

18.30 - Dečače, svaka čast! POSEBAN DAN ZA MLADOG ŠPANCA: Lamin Jamal ispisao istoriju!

18.20 - Auh...  BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!

Foto: Printskrin/Arena sport

17.09 - A tu je i još jedan prenos uživo koji smo za vas sada aktivirali. A kako i ne bismo: BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi se obraća naciji

Dragan Stojković Piksi / FOTO: Tanjug/AP

17.07 - Nema mnogo predaha, uskoro počinje novi meč, i to derbi dana, a prenos utakmice Hrvatska - Španija možete uživo da pratite na portalu "Novosti". Klik vas od toga deli.

16.55 - Nema šta, bilo je ovo više nego zanimljivo: Švajcarska napunila mrežu Mađara i zaokružila priču u prvom kolu grupe A. Podsetimo, kompletan raspored, rezultate, stanje na tabelama po grupama možete da u svakom trenutku vidite na ovoj stranici portala "Novosti".

16.34 - ISTORIJA: Ono što je Mađar uradio na EURO 2024 niko nije do sada

16.20 - Neko će reći "ništa novo", ali... hitovi Marka Perkovića Tompsona, koji se "proslavio" proustaškim nastupima, pevaju se masovno u Berlinu, gde je došlo (baš) mnogo hrvatskih navijača. Engleski reporteri, trudeći se da sagledaju objektivno brojnost navijača u pomenutom gradu, smatraju da je Hrvata bar triput više od Španaca. Ali, nije što ih ima, već što behz Tompsona baš ne mogu. Evo i malog dokaza - "Pukni puško" u izvođenju hrvatskih navijača, u berlinskom metrou:

15.47 - Interesantno... ENGLESKA OVO NIJE HTELA DA VIDI: Lav-prorok tvrdi - Englezi neće pobediti Srbe! (VIDEO)

Screenshot / BBC

15.19 - Iju! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci "upali" na trening Srbije pred prvi meč "orlova" na EURO 2024 (VIDEO)

14.56 - Počinje prva utakmica današnjeg programa, igraju Mađarska i Švajcarska, a taj možete da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Navijači Švajcarske / FOTO: Tanjug/AP

14.55 - Podsetimo, ovaj dan je počeo užasnim vestima sa starta Evropskog prvenstva:

HOROR U NEMAČKOJ: Izbodena trojica navijača dok su gledala utakmicu, napadač likvidiran

14.48 - Vest koju možete pročitati na našem sajtu nije direktno povezana sa kontinentalnim takmičenjem, ali tiče se reprezentativca "orlova" Luke Jovića. Poznato je gde će on nastaviti karijeru.

14.40 - Pojavila se važna informacija koja se tiče navijača Srbije pred meč koji "orlovi" igraju sutra protiv Engleske.

14.25 - Prvi meč drugog dana na Evropsko prvenstvu odigraće Mađarska i Švajcarska s početkom u 15 časova. Taj duel možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

14.05 - Toni Kros se na nagovor selektora Nemačke Julijana Nagelsmana vratio u reprezentaciju i u prvoj utakmici na EURO 2024 pokazao je koliko je važan za igru "pancera". On je u duelu prvog kola protiv Škotske imao 102 dodavanja, od kojih je 101 bilo precizno. Neverovatno!

13.21 - Mađarska će Evropsko prvenstvo početi duelom sa Švajcarskom. Izabranici Marka Rosija imaće ogromnu podršku u Kelnu. Već se ori pesma i čeka se početak duela koji je zakazan za 15 časova.

12.50 - Hrvatski navijači su već sad u velikom broju na ulicama Berlina i čekaju početak utakmice protiv Španije koji se igra na "Olimpija stadionu" od 18 sati. Ovaj duel je jedan od derbija prvog kola EURO 2024.

12.05 - Nakon petka i samo jedne utakmice koju su odigrali domaćin Nemačka i Škotska, kreće "ludački" ritam - tri meča na dan. Tako su danas na programu dueli Mađarska - Švajcarska (15), Španija - Hrvatska (18), Italija - Albanija (21).

12.00 - Dobar dan i dobro došli na drugi blog uživo portala "Novosti" posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu - vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa... da krenemo!

BONUS VIDEO: KILTOVI NA SVE STRANE: Škotske suknjice preplavile Minhen

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)