HITNA REAKCIJA UEFA! Evo šta će se desiti sa albanskim provokatorom, Srbija mu došla glave

Novosti online

17. 06. 2024. u 14:05

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv albanskog "novinara" i provokatora Arlinda Sadikua!

ХИТНА РЕАКЦИЈА УЕФА! Ево шта ће се десити са албанским провокатором, Србија му дошла главе

FOTO: Printskrin/Instagram/Arlindsadiku89

Na Radio-televiziji Srbije potvrđeno je kako UEFA istražuje sve činjenice ovog nemilog događaja, a epilog će biti poznat uskoro.

Naime, novinaru koji je provocirao Srbe biće uskoro oduzeta akreditacija i moraće da leti sa Evropskog prvenstva.

Podsećanja radi, Arlind Sadiku dospeo je u centar pažnje javnosti kada je na sraman način provocirao srpske navijače na utakmici protiv Engleske.

Sadiku je pokazivao dvoglavog orla rukama ka tribini s našim navijačima, a posle protestne note koju je FSS poslao u UEFA, provokator se našao pod istragom.

Nesrećni Sadiku je u međuvremenu najavio da bi FS lažne države Kosovo, koristeći njegove snimke, mogao i da tuži Fudbalski savez Srbije i državu Srbiju, ali pre toga će izgleda on morati da napusti EURO 2024.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (2)