"OVO SU NAŠE SVETINJE, A VAŠE?" Nemanja Nedović začepio usta Albancima za sva vremena

Novosti online

18. 06. 2024. u 08:32

ALBANCI su iskoristili Evropsko prvenstvo u Nemačkoj da ponovo krenu u rat sa Srbijom.

ОВО СУ НАШЕ СВЕТИЊЕ, А ВАШЕ? Немања Недовић зачепио уста Албанцима за сва времена

FOTO: Tanjug/AP

Toliko su politizovali EURO 2024 da je to van svake pameti. Prvo su srpski navijači napadnuti i provocirani od strane albanskih navijača, da bi potom UEFA pripretila kaznom Fudbalskom Savezu Srbije. 

Navodno im je zasmetalo što se tokom meča Srbije i Engleske orilo  "Kosovo Srbija", zbog čeka se FS tzv. Kosova žalio evropskoj kući fudbala.

A uz to naši navijači trpeli su konstantne provokacije, a najveći incident se dogodio kada je albanski novinar usred meča Srbije i Engleske pokazao "dvoglavog orla".

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović nije više mogao da sluša albanska foliranja, pa je digao glas nakon nemilih dešavanja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

FOTO: M. Vukadinović

 

On je jednom fotografijom sve rekao i začepio usta Albancima za sva vremena. Ovo su naše svetinje, a vaše?

Pametnom dosta, samo je pitanje koliko su oni pametni...

BONUS VIDEO: ORI SE FANZONA: Veseli se srpski rode odzvanja Nemačkom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)