MODRIĆ "POLUDEO" POSLE REMIJA: Da li su reči kapitena dokaz da nešto ne valja u hrvatskoj reprezentaciji?

Novosti online

19. 06. 2024. u 22:13

Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Abanije odigrale su 2:2 a kapiten "vaternih" Luka Modrić nije bio previše raspoložen za razgovor sa medijima.

МОДРИЋ ПОЛУДЕО ПОСЛЕ РЕМИЈА: Да ли су речи капитена доказ да нешто не ваља у хрватској репрезентацији?

FOTO: Tanjug/AP

Modrić je nakon meča rekao da su igrali dobro do poslednjih pet minuta, a da su se nakon toga iz neobjašnjivih razloga povukli.

 - Selektor je napravio promene na poluvremenu i to je donelo promene na bolje. Igrali smo dobro sve do zadnjih pet do deset minuta kad smo se povukli iz meni nepoznatog razloga. Dopustili smo im da stvore dve-tri prilike i dali su nam gol - rekao je Modrić.

Rekao je da moraju da pobede Italiju, iako ni to ne garantuje prolaz dalje.

 - Moramo pobediti Italiju, a onda ćemo videti šta će biti. Ne znam hoće li pobeda i četiri boda biti dovoljno za drugi krug. Verujemo da možemo pobediti ako igramo kao što smo igrali drugo poluvreme, ako ne i bolje. Italija je velika reprezentacija, odlično su organizovani, moramo biti još bolji - dodao je kapiten Hrvatske.

Ostaje da se vidi, s obzirom da Modrić ne može da da odgovor zašto se ekipa povuka i promenila način igre, da li je sve u redu u hrvatskoj reprezentaciji.

Pred "kockastima" je težak put u poslednjem kolu, gde čak i u slučaju pobede mogu da ispadnu, a mogu da završe i kao prvi u grupi.

BONUS VIDEO: PUNE ULICE SRPSKIH NAVIJAČA: "Orlovi" će imati veliku podršku protiv Engleske

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (2)