"CILJ NAM JE DA PROĐEMO GRUPU": Bivši reprezentativac pred meč sa Slovencima

Novosti online

20. 06. 2024. u 14:30

Fudbalska reprezentacija Srbija će danas od 15 časova igrati protiv Slovenije u Minhenu meč drugog kola grupe C na EP.

ЦИЉ НАМ ЈЕ ДА ПРОЂЕМО ГРУПУ: Бивши репрезентативац пред меч са Словенцима

FOTO: Tanjug/AP

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Ivica Iliev rekao je da su mir, strpljenje i timski duh ključ uspeha reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Iliev kaže da je zadovoljan igrom reprezentacije Srbije u porazu od Engleske 1:0.

- Zadovoljan sam kako smo igrali, ali kada se izgubi utakmica, nije lepo. Na ovakvom takmičenju svaki poraz ume da boli. Cilj nam je da prođemo grupu, da odemo verujem i korak dalje. Odigrali smo odličnu utakmicu, pokazali karakter, i ono što me raduje je što smo protiv tako velike reprezentacije - izjavio je Iliev.

FOTO: Tanjug/AP

On smatra da fudbaleri Srbije treba u utakmicu da uđu mirno i strpljivo.

- Trener Slovenije je veoma ozbiljan, a njihov glavni adut je špic. Sa druge strane, mi moramo da pobedimo i to može biti jedna prepreka našim reprezentativcima, jer ulazimo u utakmicu kao favoriti. Verujem da smo kvalitetniji, ali Slovenija takođe ima čvrstu reprezentaciju. Ključni sastojak za naš uspeh je mir i strpljenje, kao i svest da ne moramo postići gol odmah na početku, već možemo i u poslednjim minutima utakmice. Verujem da smo sposobni za to, ali nam je potrebna disciplina, koju će Slovenija svakako imati, kao i timski duh koji smo pokazali protiv Engleske - zaključio je Iliev.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi izašao na trening Srbije nakon meča sa Engleskom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)