ENGLESKA ODLEPILA ZA SRBINOM: Milan Tarot raspametio Britaniju zbog EURO 2024! "On je naslednik Nostradamusa!"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

21. 06. 2024. u 18:58

ENGLESKI mediji pomno prate dešavanja u Srbiji koja se tiču Evropskog prvenstva u fudbalu, a bavili su se, po rečima "Dejli mejla" i "samoproklamovanim najvećim mađioničarom na svetu". On je izneo svoja predviđanja za EURO 2024, a navijačima Gordog Albiona dao je ohrabrujuće vesti.

ЕНГЛЕСКА ОДЛЕПИЛА ЗА СРБИНОМ: Милан Тарот распаметио Британију због ЕУРО 2024! Он је наследник Нострадамуса!

FOTO: Printskrin/Jutjub/Tanjug/AP

"Tri lava" su jedina reprezentacija na Svetskom prvenstvu koja je najavila da ide po trofej, ali u uvodnim mečevima to nije opravdala. 

Ne samo da su se Englezi mučili u duelu sa Srbijom (1:0), već su potom i remizirali sa Danskom (1:1). 

Uprkos lošem startu puleni Gareta Sautgejta imaju učinak koji im otvara vrata nokaut faze.

Engleze ohrabruje i izjava srpskog vidovnjaka Milana Radonjića, poznatog pod nadimkom Milan Tarot, za koga Dejli mejl navodi da je "deveti potomak poznatog astrologa Nostradamusa".

Dat mu je ogroman prostor u najvećem britanskom tabloidu, i baš tu, on je izneo očekivanja o tome koliko Englezi mogu na prvenstvu Evrope u fudbalu koje je u toku u Nemačkoj. 

- Sve velike selekcije će imati loš učinak na EURO 2024, osim Engleske, koja će verovatno osvojiti trofej, rekao je Tarot u izjavi španskoj "Marki", a preneo je "Dejli mejl".

Milan Tarot nije precizirao na koje velike selekcije se njegovo predviđanje odnosilo, ali se pretpostavlja da misli na Španiju, Nemačku i Francusku koje su dobro počele Evropsko prvenstvo. 

Pored toga što je Tarot predvideo Engleze kao osvajača Evropskog prvenstva, prvi put nakon 58 godina posta, on očekuje dosta i od Harija Kejna, engleskog golgetera.

- Kejn će na turniru postići više od 10 pogodaka, rekao je Nostradamus modernog doba", a zaključuje se u tekstu engleskog lista.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, sve ono najvažnije i najzanimljivije sa njega - pratite na posebnoj stranici protala "Novosti" posvećnoj EURO 2024.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)