"SRBI SU SE PROMENILI!" Zvezda Slovenije otkrila "prljave stvari" iz meča sa Srbijom na EURO 2024

Novosti online

22. 06. 2024. u 22:50

FUDBALERI Srbije i Slovenije sastali su se u drugom kolu Evropskog prvenstva. Duel je završen rezultatom 1:1, a "orlovi" su do boda došli u samoj završnici. Nakon meča Benjamin Šeško je za tamošnje medije otkrio neke detalje koji nisu mogli da se vide u prenosu.

СРБИ СУ СЕ ПРОМЕНИЛИ! Звезда Словеније открила прљаве ствари из меча са Србијом на ЕУРО 2024

Foto: Profimedia

Upitan je Šeško od strane novinara kakva je bila reakcija srpskih igrača na terenu posle ove drame? Da li se sve završilo kako treba uprkos jakim emocijama – baš na način na koji je i počelo, korektno među navijačima. 

- Mogli ste i sami da vidite da su stvari počele da se menjaju pred sam kraj. Oni su počeli da provociraju kada su shvatili da moraju što pre da postignu gol i izbegnu poraz. Bilo je tada neprimerenog ponašanja sa njihove strane, ali ne bih da ulazim u detalje. Takođe i zbog toga što takve stvari nisu neuobičajene u fudbalu - kazao je on, a preneo portal "Ekipa24". 

Slovenci imaju dva boda, pa bi i remi iz meča sa Englezima mogao da znači narednu rundu za njih, dok naš tim čekaju Danci.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)