"IZUZETNO SAM PONOSAN!" Dragan Stojković Piksi o eliminaciji sa EURO 2024: Ostavili smo dobar utisak! Nismo obrukali Srbiju!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

25. 06. 2024. u 23:32

SRBIJA je nakon duela sa Danskom eliminisana sa Evropskog prvenstva, a nakon ispadanja "orlova" prve utiske izneo je Dragan Stojković Piksi.

ИЗУЗЕТНО САМ ПОНОСАН! Драган Стојковић Пикси о елиминацији са ЕУРО 2024: Оставили смо добар утисак! Нисмо обрукали Србију!

FOTO: Tanjug/AP

Iznenadio je Dragan Stojković postavkom za ovaj meč, tražio šansu preko kontri, ali mu se to obilo o glavu. Odmah nakon završetka meča izneo je svoje utiske. 

- Mogu da kažem da sam ponosan na momke. Borili su se, dali sve od sebe. Pretrčali puno kilometara. Ako uđemo u dublju analizu... Poraz protiv Engleza i bod koji smo zaslužili doveo nas je u ovu situaciju. Ostavili smo dobar utisak. Igrači zaslužuju čestitke za borbenost. Predstavili su Srbiju na najbolji mogući način, rekao je Stojković pa se okrenuo meču: 

- Ovo je bila tvrda i na tkatičkom planu identična utakmica na obe strane. To govori i broj šansi. Znali smo da ih neće biti puno. Znali smo da ako dođemo u priliku da postignemo gol, moramo, to bi rešilo utakmicu. Oni su sa psihološke strane bili u boljoj poziciji. Slovenija i Danska nisu pobedili nikoga, a idu dalje, neverovatno ali istinito. 

Dodao je Stojković da je ponosan što reprezentacija Srbije nije obrukala naciju na Evropskom prvenstvu. 

- Moramo da analiziramo šta smo radili, da li je moglo bolje, u jednom segmentu smo napravili pomak. Gde je bila kritika najveća. u defanzivi, napravili smo veliki napredak. Falio je gol, pobeda. Možda i šanse protiv Slovenije koje nismo iskoristili, sve to je negde onako... doprinelo ovome. Idemo uzdignuta čela nismo obrukali Srbiju, rekao je Dragan Stojković Piksi 

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (20)