DA LI JE BILO NAMEŠTENO!? Rumunija i Slovačka odigrali tačno onako kako su svi znali da će biti!

Novosti online

26. 06. 2024. u 19:54

Fudbalska reprezentacija Slovačke odigrala je nerešeno sa selekcijom Rumunije 1:1 u poslednjem kolu grupe E na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pa su obe ekipe prošle dalje.

ДА ЛИ ЈЕ БИЛО НАМЕШТЕНО!? Румунија и Словачка одиграли тачно онако како су сви знали да ће бити!

FOTO: AP/Tanjug

Ovaj susret pre početka pratile su brojne kontroverze. Dosta se pričalo o tome da će susret biti "namešten" i da se očekuje 0:0, međutim obe ekipe su to od samog početka demantovale. Napadali si Slovaci i Rumuni. Stvarali brojne šanse pred golovima protivnika i zaista sjajno zabavili publiku.

Posle brojnih pokušaja, Ondrej Duda je uspeo da matira rumunskog golmana Nitu u 24. minutu.

Nakon toga Rumunija je krenula znatno ofanzivnije i to joj se isplatilo u 36. minutu kada je sudija nakon konsultacija svirao penal za nju.

Marin je bio precizan sa bele tačke i doneo izjedančenje. 

Drugi deo meča počeo je slično kao i prvi, obe ekipe su krenule ofanzivno ne dozvolivši da se govori o bilo kakvim "dogovorima". Slovačka je bila nešto konkretnija i stvorila nešto više prilika ali nije došlo do promene rezultata.

Do kraja meča nastavili su i jedni i drugi napadački, ali je tempo opao pa ni jedna selekcija nije srljala previše ka golu protivnika. Rivali su igrali strpljivo i smireno došavši do rezultata koji i jedne i druge vodi u drugi krug.

Ova grupa je, podsetimo, donela je mnogo uzbuđenja. U pitanju je jedina grupa u kojoj su sve ekipe upisale po jednu pobedu i remi, pa je o konačnom plasmanu odlučivala gol razlika. U toj situaciji Rumunija je prva na tabeli, Belgija druga, dok je Slovačka na trećoj poziciji, ali pošto ima četiri boda potpuno je sigurna u drugoj fazi sa pozicije broj tri. Ispali su Ukrajinci, i to posle vrlo čudnog meča sa Belgijom.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)