CIRKUS U TABORU "ORLOVA"! Evo kako su reprezentativci Srbije saznali startnih 11 za meč protiv Danske (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2024. u 12:51

ŠOKIRAO je Dragan Stojković Piksi sve sastavom protiv Danske, ispostaviće se u poslednjem meču Srbije na EURO 2024.

ЦИРКУС У ТАБОРУ ОРЛОВА! Ево како су репрезентативци Србије сазнали стартних 11 за меч против Данске (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/RTS

Mnogo izmena i puno nelogičnosti, a da nije iznenadio samo selektora Danske i navijače u Minhenu i kraj malih ekrana, pokazuje snimak koji je objavio RTS. 

Naime, ni srpski igrači nisu znali startnih 11 dok UEFA nije izbacila na oficijalni sajt. O čemu je pričao i kapiten Dušan Tadić posle meča u razgovoru sa medijima, kada je otkrio kako je Dragan Stojković Piksi tek na oko sat i po vremena pred početak meča saopštio igračima ko će biti u startnih 11.

- Nismo znali postavu, saznali smo sat i po vremena pred utakmicu. Malo sam bio iznenađen. Svi su momci tu, moraju da odgovore zahtevima - rekao je Tadić.

A momenat kada fudbaleri Srbije saznaju postavu otišao je uživo u etar, jer su okupljeni "orlovi" sa telefona na terenu stadiona u Minhenu gledali ko igra, a ko ne protiv Danske.

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)