OGLASIO SE GENERALNI SEKRETAR FSS-a! Otkriveno da li je Dragan Stojković Piksi ucenjivao Fudbalski savez Srbije

Novosti online

28. 06. 2024. u 09:25

IAKO je skoro pred sam početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj Dragan Stojković Piksi produžio ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, sada je pred smenom sa mesta selektora, bar tako pišu domaći mediji.

ОГЛАСИО СЕ ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ФСС-а! Откривено да ли је Драган Стојковић Пикси уцењивао Фудбалски савез Србије

Foto: M.Vukadinović

Sada se spekuliše o mnogim stvarima. Navodno, pojavila se vest da je Stojković insistirao da potpiše novi ugovor pred Evropsko prvenstvo kako bi ga teže smenili u slučaju neuspeha. Odnosno, da je čak zahtevao "masnu" odštetu u slučaju da dobije otkaz.

Tu klauzulu nije dobio u ugovoru, ali ga jeste potpisao pre odlaska u Nemačku, a da li je to bio rezultat ucene kako se ne bi stvarao haos pred EURO 2024 otkrio je gensek FSS Jovan Šurbatović, koji je isto odlazeći.

- Stojković nije ucenjivao Savez. Sa punim pravom je insistirao da dobije ugovor pre EP. Sa njim su razgovarali predsednik FSS Dragan Džajić i najuže rukovodstvo. Postignut je dogovor. Izvršni odbor je jednoglasno odlučio da bude potpisan i ja sam kao generalni sekretar bio dužan da sprovedem odluke - rekao je Šurbatović.

Podsetimo, Stojković je na klupi "orlova" od marta 2021. godine i Srbiju je odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru, pa na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali na velikim takmičenjima se nije proslavio.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)