RUSI NE ŽALE PARE! Stigla ponuda za reprezentativca Srbije koja se ne odbija

Novosti online

28. 06. 2024. u 12:36

Tutosport tvrdi da je Zenit ponudio Torinu 25.000.000 evra za Ivana Ilića, a da je gazda kluba oberučke, čak oduševljeno prihvatio tu ponudu, naravno, pod uslovom da srpski reprezentativac prihvati selidbu u Sankt Peterburg.

РУСИ НЕ ЖАЛЕ ПАРЕ! Стигла понуда за репрезентативца Србије која се не одбија

FOTO: Tanjug/AP

Ovakva ponuda došla je posle nastupa na Evropskom prvenstvu, iako su "orlovi" ispali već u prvoj fazi. Ilić je igrao u sva tri meča u C grupi.

Protiv Engleske je na terenu proveo 45 minuta, dok je protiv Slovenije odigrao ceo meč. I to kako.

Njegova asistencija u 95. minutu omogućila je Luki Joviću da postigne naš jedini gol na prvenstvu i da iščupamo bod. Protiv Danske je bio na terenu 67 minuta.

Tutosport podseća da je Zenit krcat strancima. U svojim redovima ima devet Brazilaca, a tu je i srpski reprezentativac Strahinja Eraković.

List podvlači i politički aspekt čitavog posla, jer bi za Zenit bila velika reklama na domaćoj sceni da dovede fudbalera iz Serije A, koji ima samo 23 godine.

Ističu se i odnosi Beograda i Moskve, odnosno da je Srbija jedna od retkih evropskih zemalja koja je zadržala dobre odnose sa Rusijom i da bi Ilić bio tretiran kao car u gradu koji je osnovao Petar Veliki.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)