"MORAMO DA GA SE OTARASIMO..." Evo koga engleski mediji vide kao najvećeg krivca za loše igre na EURO 2024

Novosti online

28. 06. 2024. u 17:22

Fudbalska reprezentacija Engleske slovi za jednog od najvećih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva, ali posle tri utakmice, nisu previše pokazali u Nemačkoj, a mediji i javnost pronašli su krivca u jednom od najboljih igrača "Gordon Albiona".

МОРАМО ДА ГА СЕ ОТАРАСИМО... Ево кога енглески медији виде као највећег кривца за лоше игре на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

Iako je po klubskim uspesima tokom prethodnih godina Džud Belingem jedan od najboljih engleskih fudbalera, on to nije pokazao u nacionalnom dresu na EURO 2024. Nakon što je postigao gol protiv Srbije u prvom meču grupne faze, u preostalim mečevima gotovo da ništa nije pokazao.

Zato je i britanski "Gardijan" komentarisao njegove igre, uz komentar da Engleska mora da se otarasi zvezde Real Madrida.

 - Može se smatrati pravim srećkovićem ukoliko mu se pruži nova prilika. Engleska mora da se promeni, a to znači da se otarasi Džuda Belingema. Ispravna stvar bi bila da se Foden pomeri unutra, a Belingem ode na klupu - piše u listu "Gardijan".

I sam fudbaler je svestan loših partija, ali se nada da će pomoć navijača podići ekipu, te da će dobiti energiju iz navijanja.

 - U poslednjoj utakmici sam bio apsolutno mrtav, ali čujete navijače kako pevaju i skandiraju… Mnogo je negativnosti van stadiona i trening kampa. Ono što je važno i što treba da zapamtimo jeste da su navijači na stadionu ti koji će nam dati energiju. Moramo da nastavimo da je koristimo - poručio je Džud Belingem.

Britanski mediji smatraju, da bi Fil Foden mogao da zauzme njegovo mesto, te da bi to donelo boljitak u igri Engleske.

Engleska u osmini finala Evropskog prvenstva igra protiv selekcije Slovačke, a taj meč je na programu u nedelju od 18 časova.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)