"TADIĆ ĐON-OBRAZ, PIKSI EGOTRIP!" Hrvati udarili nikada jače na Srbiju i selektora "orlova"

Novosti online

01. 07. 2024. u 08:30

SRBIJA i Hrvatska su na isti način završile EURO 2024, i jedni i drugi su se proveli kao bosi po trnju. I dok Hrvati lakše podnose neuspeh zbog nekih pređašnjih rezultata, kod nas je smak sveta.

ТАДИЋ ЂОН-ОБРАЗ, ПИКСИ ЕГОТРИП! Хрвати ударили никада јаче на Србију и селектора орлова

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Novi debakl Srbije na velikom takmičenju i vreme za nove rezove i promene je došlo. A dok do njih dođe, još uvek se priča o nastupu u Nemačkoj. O igri "orlova" na Evropskom prvenstvu govorio je Branko Strupar (54), bivši hrvatsko-belgijski fudbaler rođen u Zagrebu.

- Mi smo dostojanstveno istrpeli neuspeh na Euru. Srbi su išli s previsokim očekivanjima, a imali su tešku grupu. Što je najbolje, u prvoj utakmici i porazu nisu igrali loše protiv očajne Engleske. Gledao sam Srbiju na Euru i prvo što primećujem je da im ekipa izgleda posvađano na terenu - rekao je Strupar za Indeks.

Nastavio je svoje izlaganje nekadašnji napadač koji je od 1999. do 2002. godine upisao pet pogodaka na 17 nastupa za Belgiju.

- Onda ona Tadićeva izjava nakon što nije bio starter, da je on najbolji i mora igrati. Pa moraš biti đon-obraz ako ne startuješ, a to kažeš. To ne bi rekli Ronaldo i Mesi u najboljim danima. Takve stvari ruše atmosferu u ekipi i timski duh. Nedopustivo je i ono što je napravio njihov golman Vanja Milinković-Savić, koji se usred Evra potukao u kafiću - istakao je Strupar.

FOTO: Tanjug/AP

 

Nema baš lepo mišljenje o našem selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

- Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu nad zvezdama. Čudno se ponašao u Nemačkoj, davao nesuvisle odgovore. Ne mogu tvrditi da je bio pijan, ali bio je jako čudan. Uglavnom, Srbi su šampioni proizvodnje nemira kada im mir najviše treba - zaključio je Strupar.

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)