"BIO SAM LOŠ!" Kristijano kritikovao Ronalda

Novosti online

02. 07. 2024. u 10:37

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugalije Kristijano Ronaldo rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Sloveniju i plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, ali da on nije bio najbolji kada je ekipi bilo najpotrebnije.

БИО САМ ЛОШ! Кристијано критиковао Роналда

FOTO: AP/Tanjug

Portugal je sinoć posle jedanaesteraca pobedio Sloveniju sa 3:0, nakon što je posle regularnog dela i produžetaka bilo 0:0. Ronaldo je u 115. minutu promašio jedanaesterac, posle čega se rasplakao i morali su da ga teše saigrači.

Navijači su na stadionu u Frankfurtu posle toga skandirali: "Živeo Ronaldo" (Viva Ronaldo).

On je ipak postigao prvi gol u penal seriji i pomogao ekipi da se plasira u četvrtfinale.

"Čak i najjači imaju loše dane. Bio sam loš kada sam ekipi bio najpotrebniji. Tuga na početku, a radost na kraju. To je fudbal. Trenuci, neobjašnjivi trenuci. Tužan sam i srećan u isto vreme", rekao je Ronaldo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Portugal će u četvrtfinalu igrati protiv Francuske.

"Najvažnija stvar je da uživamo. Ekipa je obavila izuzetan posao. Borili smo se do kraja i mislim da smo zaslužili, pošto smo igrali sa više autoriteta", naveo je Ronaldo.

On još nije postigao gol na Evropskom prvenstvu, a tokom utakmice bio je u centru pažnje jer je kod svake šanse pokazivao emocije i frustracije zbog promašaja.

Ronaldo je tokom turnira u Nemačkoj do sada imao 20 šuteva na gol, najviše od svih igrača. Bivši fudbaler Real Madrida, Mančester junajteda i Juvenutsa rekao je da mu je ovo poslednje Evropsko prvenstvo u karijeri.

"Svi znamo da je Kristijano fudbaler koji najviše radi. Razumem njegovu frustraciju pošto je svoje vreme posvetio ovome. Zadovoljstvo je i čast biti sa njim u istoj ekipi. Mi smo porodica, zaista to mislim", rekao je golman Portugala Diogo Kosta.

Kosta je u penal seriji odbranio sva tri šuta slovenačkih fudbalera.

"Koncentrisan sam da iskoristimo najbolje šanse, želeo sam da pomognem ekipi, to je najvažnije. Ovo je verovatno najbolja utakmica u mom životu", naveo je on.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)